Lifestyle|30.12.2021 15:20

Παύλος Χαϊκάλης: «Κατέβηκε» η παράσταση «ΝικοΤιτανικός» στην Κύπρο - Η ανακοίνωση

Newsroom

Μετά τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί σχετικά με τον Παύλο Χαϊκάλη και το κοινό που έχει προσελκύσει η παράσταση στην οποία συμμετέχει στην Κύπρο, ο «ΝικοΤιτανικός» αναστέλλεται προσωρινά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στον αέρα του «Πρωινού», ο παραγωγός Κούλης Κωνσταντίνου αποφάσισε να ανασταλεί η εν λόγω παράσταση, επικαλούμενος λόγους υγείας του Γιάννη Φλωρινιώτη.

«Λάβαμε ενημέρωση από τον παραγωγό Κούλη Κωνσταντίνου, ο οποίος μας λέει ότι αποφασίστηκε από τους καλλιτέχνες και την παραγωγή να ανασταλεί η παράσταση. Επικαλείται κυρίως λόγους υγείας, ένα αναπνευστικό πρόβλημα του κυρίου Φλωρινιώτη. Η κυρία Φιλίνη για προσωπικούς λόγους δεν κατέβηκε καν στην Κύπρο, αλλά και δύο ακόμα άτομα από την παραγωγή. Επικαλείται ότι έπειτα από σύσκεψη μεταξύ τους, αποφασίστηκε από κοινού να ανασταλούν προς το παρόν οι παραστάσεις. Η ανακοίνωση λέει πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, ο Νικοτιτανικός θα επιστρέψει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Παύλος Χαϊκάλης κατά Λιάγκα και Σκορδά: «Δημοσιογραφική αλητεία, ντροπή - Σε 2 μέρες "κόψαμε" 379 εισιτήρια»

Εκτός εαυτού εμφανίστηκε ο Παύλος Χαϊκάλης στο «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης (28/12), μετά την προβολή του ρεπορτάζ που είχε κάνει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, υποστηρίζοντας πως οι θεατές δεν ξεπερνούσαν τους δέκα στην πρεμιέρα της παράστασης «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» στην Κύπρο, ανήμερα των Χριστουγέννων, αν και ο παραγωγός ισχυριζόταν νωρίτερα ότι ήδη είχαν κοπεί πάνω από 15.000 εισιτήρια.

«Τα πλάνα που δείξατε χθες κ. Λιάγκα στην εκπομπή είναι από τη γενική δοκιμή. Ήρθατε στις 23 Δεκεμβρίου με συνεργείο να τραβήξετε πλάνα, αλλά δεν το επέτρεψε ο παραγωγός και τους είπε πως θα τους στείλει εκείνος δικά του. Και αυτά τα πλάνα είπατε πως είναι από την πρεμιέρα. Άκου δημοσιογραφική αλητεία! Επίσης, ρωτάτε τον κόσμο για ποιους καλλιτέχνες ήρθατε να δείτε την παράσταση; Πού το έχετε ξανακούσει αυτό παιδιά; Το έχετε κάνει ξανά σε θέατρο; Πάτε ποτέ σε θέατρο και ρωτάτε για ποιον καλλιτέχνη ήρθατε; Είναι ντροπή! Θέλετε να με εξοντώσετε! Σας έχω γίνει εμμονή» ανέφερε ο ηθοποιός έντονα εκνευρισμένος. 

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος απάντησε: «Συγγνώμη, επειδή μιλάμε τώρα οι δυο μας. Γνωριζόμαστε χρόνια. Σε έχω στηρίξει και έχω δει παραστάσεις σου, όσο κανένας άλλος Έλληνας παρουσιαστής. Προκαλώ να βγει κάποιος, να πει, αν έχει δει περισσότερες παραστάσεις από εμένα. Δεύτερον, βγαίνω ακόμα και τώρα, παρά την κρίση που πέρασες και δεν έχω αμφισβητήσει ποτέ το ταλέντο σου. Λέω πως είσαι από τους κορυφαίους κωμικούς και εγώ πάω να σε καταστρέψω;».

Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν από Παύλο Χαϊκάλη κατά Λιάγκα και Σκορδά.

παράστασηαναβολήΚύπροςΠαύλος ΧαϊκάληςΓιάννης ΦλωρινιώτηςΓιώργος Λιάγκας