Lifestyle|02.01.2022 10:13

Miley Cyrus: Πρωτοχρονιά χωρίς το μπλουζάκι της έκανε η ποπ σταρ - Το «ατύχημα» στη σκηνή

Newsroom

Αξέχαστο θα μείνει στο κοινό το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι «Miley's New Year's Eve Party» που οργάνωσε το νέο φλερτ της Κιμ Καρντάσιαν, Πιτ Ντέιβιντσον (Pete Davidson) υπό την «ομπρέλα» του NBC στο Μαϊάμι. Πρωταγωνίστρια η 29χρονη ποπ σταρ Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus), που φημίζεται για τις προκλητικές της εμφανίσεις και δεν άφησε το κοινό παραπονεμένο.

Η Μάιλι έκανε ποδαρικό για το 2022 και ενώ τραγουδούσε το «Party in the USA» οι τιράντες του ασημένιου μικροσκοπικού τοπ που φορούσε υποχώρησαν. Με μία γρήγορη κίνηση κατάφερε να καλύψει το γυμνό της στήθος με τα χέρια της, ενώ γύρισε γρήγορα πλάτη στο κοινό. Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε τελικά στη σκηνή, φορώντας μονάχα ένα κατακόκκινο σακάκι στη θέση του ασημένιου τοπ. 

 

Η προσωπική της ζωή απασχολεί συχνά τα media, ειδικά μετά το διαζύγιό της από τον γνωστό ηθοποιό Λίαμ Χέμσγουορθ. Και οι δύο έχουν πλέον προχωρήσει τη ζωή τους με επόμενους συντρόφους με την Μάιλι Σάιρους να αρνείται να πάρει επάνω της την ευθύνη του χωρισμού: «Ήμουν αφοσιωμένη και ειλικρινής. Μπορώ να παραδεχτώ πολλά πράγματα, αλλά αρνούμαι να παραδεχτώ ότι ο γάμος μου τελείωσε εξαιτίας μιας απιστίας», διαβεβαιώνει.

 

ΠρωτοχρονιάπάρτιΜάιλι ΣάιρουςΚιμ Καρντάσιαν