Lifestyle|04.01.2022 12:50

Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση στην Έφη Σαρρή για το «Πες το με ένα φιλί» - «Ιεροσυλία» λέει η Γαρμπή

Newsroom

Μια δήλωση της Εφης Σαρρή στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» για το γνωστό τραγούδι «Πες το μ' ένα φιλί», προκάλεσε την αντίδραση της στιχουργού Ναταλίας Γερμανού, αλλά και την λιτή απάντηση της Καίτης Γαρμπή. Η Εφη Σαρρή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του OPEN (3/1) και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αρνήθηκε να ερμηνεύσει το «Πες το με ένα φιλί», το οποίο κατόπιν έφτασε στα χέρια της Καίτης Γαρμπή και έγινε τεράστια επιτυχία.

«Ήταν ένα τραγούδι το οποίο είπε η Καίτη Γαρμπή. Του Νίκου Τερζή ήταν το τραγούδι. Ήταν το Πες το μ’ ένα φιλί. Εγώ είπα "δεν λέει κάτι ο στίχος". Γιατί εγώ ήθελα πάντοτε πιπεράτους στίχους και φυσικά την... πάτησα», είπε η Έφη Σαρρή, χωρίς αν αναφέρει ότι τους στίχους το κομματιού έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού και Καίτη Γαρμπή στο Twitter για το «Πες το με ένα φιλί»

Η Ναταλία Γερμανού με μία ανάρτηση στο Twitter ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ. «Τι μαθαίνω; Η Εφη Σαρρή δήλωσε ότι απέρριψε το "Πέστο μ ένα φιλί" κι έτσι το πήρε η @KaitiGarbi ; Πότε έγινε αυτό, σε ποιό ουράνιο και τόξο; Σε ποιά χώρα; #neverhappened». 

Από την άλλη, η Καίτη Γαρμπή απάντησε λακωνικά χρησιμοποιώντας μια άλλη μεγάλη της επιτυχία. «Ιεροσυλία» ήταν το σχόλιο της τραγουδίστριας στο Twitter, ενώ δεν παρέλειψε να αναδημοσιεύει και τη διάψευση της Ναταλίας Γερμανού.

Έφη ΣαρρήΝαταλία Γερμανούειδήσεις τώραΚαίτη Γαρμπήτραγούδι