Lifestyle|04.01.2022 14:32

Λάκης Λαζόπουλος για Παγώνη: «Δεν λαμβάνω υπόψη τα λεγόμενά της, αν είχα εκπομπή σίγουρα θα τη σατίριζα»

Newsroom

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, αναφέρθηκε στον κορονοϊό, τις δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη για την πανδημία ενώ σχολίασε και την «εμμονή» του με τη Μιμή Ντενίση.

«Είμαστε σε μία σύγχυση για το τι θα γίνει μετά, αν η νέα χρονιά είναι κολαούζος της προηγούμενης. Πιστεύω ότι το 2022 θα λήξει, τουλάχιστον αυτή η πανδημία. Με τόσα κέρδη δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει άλλη πανδημία. Μπήκαμε στον αιώνα των πανδημιών. Ακούμε τους επιστήμονες αλλά εγώ δεν λαμβάνω υπόψη τα λεγόμενα της κυρίας Παγώνη, θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ, έχει μια χαρά φωνή. Αν είχα εκπομπή σίγουρα θα τη σατίριζα. Δεν γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον που πρωί, μεσημέρι, βράδυ βγαίνει σε όλες τις εκπομπές. Λέει και σωστά πράγματα, αλλά δεν με ψήνει» σχολίασε ο ίδιος για τη Ματίνα Παγώνη.

Ράδιο Αρβύλα

Μιλώντας για τους «Ράδιο Αρβύλα» και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τόνισε ότι «είναι μια σατιρική εκπομπή, που το σύστημα τους οδηγεί προς την έξοδο. Το θέμα με τον Στάθη ασφαλώς και τους κάνει κακό. Όχι γιατί ήξεραν κάτι, είναι σίγουρο πως δεν γνώριζαν κάτι. Αυτές τις περιπτώσεις ανθρώπων, οι οποίοι θέλουν κάπου να είναι πρωταγωνιστές μόνοι τους, δεν θα το ανακοινώσουν στους δίπλα τους. Θα το οργανώσουν όλο μόνοι τους. Οι "Ράδιο Αρβύλα" θα μπορούν να σατιρίζουν αλλά το θέμα είναι ψυχολογικό. Δηλαδή δεν έχεις την ψυχολογία να πολεμήσεις κάτι αν αισθάνεσαι ό,τι όλη μέρα βγαίνει κάτι και εσύ νιώθεις ότι πρέπει να πεις κάτι. Έτσι όπως τους βλέπω δεν νομίζω να είναι εύκολο να ξεκινήσουν και όταν γίνει, θα υπάρχει αξιοπιστία;» 

Μιμή Ντενίση

Παράλληλα, Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στις εμμονές που έχουν πολλές φορές οι σατιρικές εκπομπές αλλά και στον τρόπο που σχολίαζε τη Μιμή Ντενίση. «Βγήκε σε μια εκπομπή και δοξαζόταν μόνη της. Λέω έλα Θεέ μου, τι έχω χάσει; Βουτάει ένας σε μία λίμνη αυτοπεποίθησης, και βγαίνει μούσκεμα, μια πετσέτα θα του τη ρίξεις».

Δέκα Μικροί Μήτσοι

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» τους εμπνεύστηκε κάπως αναγκαστικά, έπειτα από εντολή ενός γιατρού για ν'αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε. «Ανέβαινε η πίεσή μου, πάθαινα κρίσεις πανικού και πήγα σ' ένα γιατρό στον Ερυθρό Σταυρό. Εκείνος μου είπε να κατεβάσω την παράσταση, γιατί όποτε κατέβαινα τα σκαλιά ανέβαινε η πίεση. Μου είπε να κάνω τηλεόραση. Στο δρόμο σκεφτόμουν ότι μπορώ να κάνω περισσότερους ρόλους, ίσως 2 ή 3. Όταν μπήκα σπίτι, η Τασούλα διάβαζε τους "Δέκα Μικρούς Νέγρους" της Αγκάθα Κρίστι. Είπα, δέκα μικροί… Το "Μήτσοι" ήρθε από τ' όνομα του πατέρα μου και έτσι ξεκίνησε».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη γυναίκα του, την Τασούλα, η οποία τον στήριζε, πάντα με κριτική. «Ήταν πολύ σκληρή κριτικός απέναντί μου. Η Τασούλα ήταν πιο δυνατή από εμένα. Μετά το θάνατό της ένιωθα να αλλάζω, μου αρέσει να είμαι πιο μόνος μου».

Στάθης ΠαναγιωτόπουλοςΜιμή Ντενίσηειδήσεις τώραΜατίνα ΠαγώνηΡάδιο ΑρβύλαΔέκα Μικροί ΜήτσοιΛάκης Λαζόπουλοςπανδημία