Lifestyle|09.01.2022 11:00

Βαλάντης: «Με ενόχλησε να βλέπω μέσα σε μία πισίνα ερωτοτροπίες» - Το πρώτο φιλί στο στόμα για Κουρεντή και Κατσαούνη στο Survivor

Newsroom

Μπορεί το «Survivor» να μετρά μονάχα λίγες εβδομάδες που βρίσκεται στον τηλεοπτικό «αέρα», ωστόσο, ήδη έχουν αναπτυχθεί… μίση και πάθη μεταξύ των παικτών, με τις ίντριγκες και τους καβγάδες να «δίνουν και να παίρνουν». Φυσικά, το φλερτ ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και το Γιώργο Κατσαούνη, αλλά και η αντίδραση του Βαλάντη σε αυτό, έχουν ανάψει «φωτιές» στα social media.

Παρά τις αντιδράσεις των Διάσημων, η ηθοποιός δεν κάνει πίσω. Μάλιστα, όπως η ίδια αποκάλυψε στην κάμερα του ριάλιτι πριν από λίγες ημέρες, δεν σκοπεύει ν' αποχωριστεί ούτε στιγμή το φυλαχτό που της έκανε δώρο ο Κατσαούνης, το οποίο κράτησε κρυφό από τους συμπαίκτες της. 

«Αυτός είναι ο σταυρός, ο σπασμένος σταυρός που φορούσε μέχρι τώρα σε όλους τους αγώνες ο Γιώργος Κατσαούνης. Μου τον έδωσε όταν φεύγαμε από το συμβούλιο χθες. Ίσως θεώρησε ότι το κοχύλι δεν είναι αρκετό. Η αλήθεια είναι πως θα τον φοράω. Γιατί πιστεύω στην απόλυτα θετική ενέργεια και την καλοσύνη αυτού του ανθρώπου. Θα προτιμούσα να μην το πω σε κανέναν από την ομάδα μου για να μην προκαλέσω γι’ άλλη μια φορά κάτι που δεν θα ήθελα κι ελπίζω να μπορέσω να του το ανταποδώσω. Να του δώσω, ίσως κάτι δικό μου» ανέφερε η Μυριέλλα. 

Το βράδυ του Σαββάτου (8/1), στο τέλος του αγωνίσματος, οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν και ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, μοίρασε το έπαθλο. Η Μυριελλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης δεν σταμάτησαν ν' ανταλλάσσουν από μακριά φιλιά και ματιές, ενώ στη συνέχεια η ηθοποιός πλησίασε τον παίκτη των Μαχητών, οι δυο τους έδωσαν μία σφιχτή αγκαλιά και ψιθύρισαν λόγια ο ένας στο αυτί του άλλου που δεν μαθευτήκαν ποτέ.

Το πρώτο φιλί

Μεγάλες εντάσεις και πολύ έρωτα αναμένεται να δουν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor». Σύμφωνα με το νέο τρέιλερ, μετά το τέλος του αγωνίσματος, το ζευγάρι δίνει το πρώτο του φιλί στο στόμα μπροστά στην κάμερα. Μία κίνηση που θα φέρει μεγάλες εντάσεις και ο Βαλάντης θα ξεσπάσει στο Συμβούλιο του νησιού, τονίζοντας πως «με ενόχλησε να βλέπω μέσα σε μία πισίνα ερωτοτροπίες». 

Μυριέλλα Κουρεντή: Η ανορεξία και ο χαμός του συντρόφου της

Αν έπρεπε να την περιγράψουμε με μια λέξη… απλά δεν γίνεται. Είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια, πρώην πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, με σπουδές στο μπαλέτο, μαθήματα κιθάρας και μουσικά live σε όλη την Ελλάδα. Το βιογραφικό της είναι γεμάτο από δημιουργικά projects. Πρώτη φορά την είδαμε σε σίριαλ το 2007 και από τότε ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις στην τηλεόραση, αλλά και το θέατρο.

Δηλώνει εξερευνήτρια της ζωής με μια ασταμάτητη και πηγαία ανάγκη για εξερεύνηση. Λατρεύει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται. Για εκείνη, το Survivor είναι ένα στοίχημα. Δυνατή σε μυαλό και σώμα, με αθλητικές επιδόσεις που την κάνουν να ξεχωρίζει, αποδεικνύεται ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού ριάλιτι. 

ειδήσεις τώραΣΚΑΪSurvivorριάλιτιΒαλάντηςΜυριέλλα Κουρεντή