Lifestyle|23.06.2020 15:30

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τα 40 με βρήκαν έγκυο και ετοιμόγεννη

Newsroom

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πριν λίγες μέρες είχε τα γενέθλιά της. Συγκεκριμένα στις 25 Ιανουαρίου έγινε 40 ετών και αισίως μπήκε στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της. Για πολλές γυναίκες τα σαράντα είναι μια ηλικία σταθμός.

Εκείνη πως το βίωσε;

«Αρχικά θέλω να σου πω ότι ο Παναγιώτης μαζί με δυο φίλες μου, οργάνωσαν ένα απίστευτο surprise party στο σπίτι μας. Και μπράβο τους, διότι δεν κατάλαβα τίποτα. Ήμουν στο σαλόνι του σπιτιού, παίζαμε με τον Μάξιμο και ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και μπούκαραν γύρω στα 15-20 άτομα, με μια τούρτα στα χέρια. Τα 40 με βρήκαν, έγκυο και ετοιμόγεννη. Αυτό που βλέπω και από τον περίγυρό μου είναι πως πλέον οι περισσότερες γυναίκες αποκτούν το πρώτο τους παιδί σε αυτή την ηλικία, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν.

Οπότε, η εγκυμοσύνη σε συνδυασμό με τα γενέθλιά μου πριν λίγες μέρες, δεν μου άφησε περιθώρια να πάθω την κατάθλιψη των σαράντα. Επιπλέον, τα σαράντα με βρήκαν σε μια ωραία στιγμή, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αισθάνομαι πως με περιμένουν πράγματα στη γωνία και έχω κέφι και όρεξη για δουλειά. Βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι και τον Σεπτέμβριο δεν πρόκειται να κάνω τίποτα»., δήλωσε στο People και στον Μαρίνο Βυθούλκα.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, μαζί με το Έθνος της Κυριακής!

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Κατερίνα Παπουτσάκη