Lifestyle|10.01.2022 20:26

Ράδιο Αρβύλα: Επέστρεψαν με αιχμές στην κυβέρνηση Μητσοτάκη - Καμία αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Newsroom

Το βράδυ της Δευτέρας (10/1), οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1μετά την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. «Έχουμε πολλά βίντεο και ευχές που θα θέλαμε να δείξουμε, αλλά ξεκινήσαμε με το βίντεο που μας έστειλε ο γκαζιάρης ο Αλέξανδρος. Μας έχετε συγκινήσει και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μόνο την αγάπη σας έχουμε να κρατήσουμε από το 2021 που έφυγε» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής.

Αξίζει ν' αναφερθεί πως ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και οι συνεργάτες του δεν θέλησαν να κάνουν την παραμικρή αναφορά στον πρώην συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλο, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε ακριβώς πριν από ένα μήνα. Πλέον, μπροστά στις κάμερες είναι ο Αντώνης Κανάκης, ο Χρήστος Κιούσης και ο Γιάννης Σερβετάς.

Παράλληλα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρέθηκε στο στόχαστρο της σατιρικής εκπομπής. «Ένα χειροκρότημα γιατί έκαναν ότι μπορούσαν για να ξεμπερδ... ε συγγνώμη για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση. Δηλαδή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνη Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους, τα οποία είναι πάρα πολλά, δεν είναι κυβέρνηση αλλά τροπικό δάσος, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από παπαγάλους. Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία».  

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γίνεται έρευνα για πιθανά ανήλικα θύματα

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον των «Ράδιο Αρβύλα», καθώς το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Μιλώντας ο δικηγόρος της 30χρονης καταγγέλλουσας, Απόστολος Λύτρας, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφερε πως «βρέθηκε πράγματι ένα τρίτο βίντεο της εντολέως μου και έκανε συμπληρωματική κατάθεση. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη, όσον αφορά την εντολέα μου. Έχω έρθει, βέβαια, σε επαφή και με μία άλλη κοπέλα, η οποία επικοινώνησε μαζί μου. Θα πάει τις επόμενες μέρες να δει μέσω της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αν έχει αναρτηθεί κάποιο βίντεο με τη συγκεκριμένη. Η ανάκριση συνεχίζεται και γίνεται έρευνα για πιθανά ανήλικα θύματα». 

Κυριάκος ΜητσοτάκηςκυβέρνησηΑντώνης ΚανάκηςΡάδιο ΑρβύλαΆδωνις ΓεωργιάδηςANT1Στάθης Παναγιωτόπουλοςειδήσεις τώρα