Lifestyle|10.01.2022 21:29

Ράδιο Αρβύλα: Διχασμός στο Twitter με την επιστροφή τους - «Για όλα σας φταίει η κυβέρνηση της ΝΔ»

Newsroom

Το βράδυ της Δευτέρας (10/1), οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1μετά την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Το Sugar Baby Love των «The Rubettes» έπαιξε στους τίτλους αρχής όπως σε κάθε εκπομπή τα τελευταία χρόνια και στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι τρεις παρουσιαστές.

«Έχουμε πολλά βίντεο και ευχές που θα θέλαμε να δείξουμε, αλλά ξεκινήσαμε με το βίντεο που μας έστειλε ο γκαζιάρης ο Αλέξανδρος. Μας έχετε συγκινήσει και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μόνο την αγάπη σας έχουμε να κρατήσουμε από το 2021 που έφυγε» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και οι συνεργάτες του δεν θέλησαν να κάνουν την παραμικρή αναφορά στον πρώην συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλο, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε ακριβώς πριν από ένα μήνα. Πλέον, μπροστά στις κάμερες είναι ο Αντώνης Κανάκης, ο Χρήστος Κιούσης και ο Γιάννης Σερβετάς.

Παράλληλα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρέθηκε στο στόχαστρο της σατιρικής εκπομπής. «Ένα χειροκρότημα γιατί έκαναν ότι μπορούσαν για να ξεμπερδ... ε συγγνώμη για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση. Δηλαδή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνη Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους, τα οποία είναι πάρα πολλά, δεν είναι κυβέρνηση αλλά τροπικό δάσος, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από παπαγάλους. Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία».  

Όπως ήταν αναμενόμενο, το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι κάποιοι ενθουσιάστηκαν με την επιστροφή της εκπομπής ενώ κάποιοι άλλοι δεν έδειξαν ιδιαίτερη συμπάθεια στους συντελεστές. «Το σημερινό επεισόδιο ήταν το κύκνειο άσμα των #radioarvyla. To αφήνω εδώ να υπάρχει και αλλάζω κανάλι δια παντός, πιο πολύ γελάω με τον Βαλάντη στο #Survirorgr  παρά με τον Κανάκη και την παρέα του. Θα έχουν την κατάληξη του Λαζόπουλου» έγραψε ένας από τους χρήστες. 

TwitterΑντώνης ΚανάκηςΡάδιο Αρβύλαειδήσεις τώραΚυριάκος ΜητσοτάκηςΑΝΤ1