Lifestyle|11.01.2022 09:00

Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν χρωστάω σε κανέναν, μου χρωστάνε» - Ποια πρόταση του συντρόφου της αρνήθηκε

Newsroom

H Έλενα Χριστοπούλου - κριτής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» - ήταν μια από τις καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» το βράδυ της Δευτέρας (10/1). Η κόουτς μοντέλων μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της κι αν έχει δεχθεί κάποια βοήθεια στην πορεία της.

«Δεν θα ήθελα τόσες πληγές, έχω πάρα πολλές μέσα μου στα προσωπικά»

«Κανένας δεν με έχει βοηθήσει εμένα στα επαγγελματικά. Δεν χρωστάω σε κανένα. Μου χρωστάνε, δεν χρωστάω. Το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό το πράγμα τον τελευταίο καιρό. Εγώ έκανα πάντα πολλαπλασιασμό με τις σχέσεις μου, προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές. Δεν διαιρούσα ποτέ και δεν αφαιρούσα από τους άλλους», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω κανένα. Έχω αλλάξει εγώ για τους άλλους. Αυτό που είμαι τώρα, είναι στοιχεία από ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή μου… Δεν θα ήθελα τόσες πληγές, έχω πάρα πολλές μέσα μου στα προσωπικά. Τις άφηνα και κακοφορμούσαν», δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, φεύγω, όταν βαριέμαι σε μια κατάσταση»

«Δουλεύω από τα 17, έχω δουλέψει και service και σε bar, έχω κάνει τα πάντα. Ήμουν από μία οικογένεια στην οποία δούλευε μόνο ο πατέρας μου. Μετά τελείωσα το σχολείο, ασχολήθηκα με Αγγλικά – Γαλλικά, έκανα πράγματα πολλά, είχα πάει και σε σχολή για ηθοποιούς, αλλά έκανα τα πάντα από δουλειές.

Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, φεύγω, όταν βαριέμαι σε μια κατάσταση. Δεν βαριέμαι εύκολα, αλλά όταν νιώθω ότι συμβαίνει, δεν υπάρχει κάτι ώστε να με κρατήσει πίσω. Έχω φύγει από  πολλά πράγματα και καταστάσεις, μέσα στα οποία, αν και περνούσα καλά, κάποια στιγμή ένιωθα ότι έπιανα ταβάνι», δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Ο σύντροφός της, όπως είπε, της είχε προτείνει να τα παρατήσουν όλα και να πάνε σε ένα βουνό. «Ο Αποστόλης μου το έχει προτείνει και έχω πει "όχι"».

«Τι να τον κάνεις τον γάμο ρε Γρηγόρη»

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έναν χρόνο πριν είχε πει: «Τι να τον κάνεις τον γάμο ρε Γρηγόρη. Έχω περάσει τόσο δύσκολα στα προσωπικά μου, που λες τώρα άσε τον γάμο. Εγώ τον βιώνω τον αληθινό έρωτα. Σιγά μη μου χαλάσει τη ζωή μου ένας γάμος που δεν πήγε καλά. Δεν πρόκειται να μου χαλάσει τη ζωή μου κανένας. Παίρνω δύναμη και προχωράω. Η ιστορία του διαζυγίου μου, μου έχει αφήσει ντροπή. Θα μπορούσα να τα έχω σταματήσει όλα αυτά με τρόπους που δεν είναι της ηθικής μου και του "ύψους " μου. [...] Τα δικαστήρια τραβάνε. Εμένα με ενοχλεί που όλοι νομίζουν ότι σε ξέρουν και έχουν άποψη για σένα. Προσπάθησαν πολλοί να φοβηθώ αλλά δεν έγινε. Ανέχομαι τα αρνητικά του συντρόφου μου και με ανέχεται κι αυτός. Έτσι είναι η αγάπη».

Όσο για τον ποιον θα ήθελε να μανατζάρει, έναν χρόνο πριν είχε εξομολογηθεί ότι αυτός είναι ο Καράβας: «Θα ήθελα να μανατζάρω τον Καράβα. Μου αρέσει σαν άντρας. Νιώθω ότι έχει μέλλον. Δεν θέλω να μανατζάρω κάποιο παρουσιαστή. Μου αρέσουν οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες».

Ελλάδα Έχεις ΤαλέντοΈλενα ΧριστοπούλουΓρηγόρης Αρναούτογλουειδήσεις τώραπαρουσιάστρια