Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Χειρουργείο μετά το σοβαρό τροχαίο
NewsroomΣοβαρό τροχαίο είχε ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης με τη μηχανή του, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στην οδό Πανόρμου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ με σπασμένα και τα δυο του πόδια. Συγκεκριμένα ο 37χρονος ηθοποιός έχει υποστεί πολλές κακώσεις τόσο στον μηνίσκο όσο και στο χιαστό.
Δυστυχώς λόγω των πολλών αιματωμάτων δεν μπορούσε να χειρουργηθεί πιο άμεσα, κάτι που έγινε τελικά σήμερα 31/10 και η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Ο πατέρας του Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Παναγιώτης, μίλησε στο tlife επιβεβαιώνοντας πως όλα πήγαν καλά και εξηγώντας πως τις επόμενες ημέρες θα γίνει το δεύτερο χειρουργείο που είναι και το πιο σοβαρό.
Ο ηθοποιός συμμετέχει στη νέα κωμική σειρά «Για Πάντα Παιδιά», με πρωταγωνιστές τον Αποστόλη Τότσικα, την Τζένη Θεωνά, το Νίκο Πουρσανίδη και την Έλενα Ασημακοπούλου στο Open TV.
- Η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης μετά το «όχι» των αγροτών - «Διάλογος χωρίς την ταλαιπωρία της κοινωνίας»
- Ηράκλειο: «Δεν είμαι καλά, θέλω να μιλήσω σε κάποιον» - Τα τελευταία λόγια του αγνοούμενου γιατρού
- Κύπρος: 23χρονος κρατούμενος έβαλε τέλος στη ζωή του - «Βαρόνοι» των Κεντρικών Φυλακών τον χρησιμοποιούσαν ως σκλάβο
- Πάρις Παρασκευάδης στο ethnos.gr: Προσπαθώ να ζήσω το «τώρα» αγνοώντας το τικ-τικ του ρολογιού