Lifestyle|13.01.2022 08:00

Tα ζώδια σήμερα 13 Ιανουαρίου: Τοξότη, νιώθεις ότι ήρθε η σειρά σου να γίνεις πρωταγωνιστής

Newsroom

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Διδύμους τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, διάθεση για συναναστροφές, έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, στο φλερτ και στις κοινωνικές επαφές. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες ιδέες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με δημόσιες σχέσεις, προώθηση, πωλήσεις.

Στον αισθηματικό τομέα δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης, θα εκδηλωθεί προτίμηση στις χαλαρές επαφές. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για δεσμεύσεις όρκους και υποσχέσεις, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, η πίεση δεν θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών, οι συνομιλίες και οι επαφές θα έχουν έκταση και σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης. 

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, απαραίτητο θα είναι να υπάρξει συγκέντρωση στους στόχους, οι βλέψεις θα πρέπει να είναι εφικτές, προσοχή στις υπερβολές και στην υπεραισιοδοξία. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και για ανάληψη πρωτοβουλιών, ενδεχομένως η κρίση να μην είναι σωστή, αναγκαίο θα είναι να επεξεργαστούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα και οι πληροφορίες.

Στις συζητήσεις θα πρέπει να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και ειλικρίνεια, τα μπερδεμένα λόγια θα δημιουργήσουν κενά. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικές, προσοχή στις αντιδράσεις και στις σπασμωδικές ενέργειες, θα χρειαστεί οργάνωση και συντονισμό. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η καλή διάθεση σου επιτρέπει να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους κυρίως του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος που είχες καιρό να δεις. Η ανάγκη για επικοινωνία μπορεί να φέρει και συζητήσεις πραγματικού ενδιαφέροντος που σε ικανοποιούν. Η έντονη ευαισθησία το βράδυ αλλάζει τη διάθεσή σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να ξεφύγεις από τα τετριμμένα σε οδηγεί να μιλήσεις ζητήματα ρουτίνας και εκεί μπορεί να εκτεθείς. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις για νομικά θέματα καθώς οι προτάσεις που θα ακούσεις δεν είναι εφικτές όμως δεν είναι εύκολο να το εντοπίσεις και τα λάθη είναι πολύ πιθανά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, πιθανό είναι να σε κυριεύσουν φόβοι και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Φρόντισε να χειραγωγήσεις την οποία νευρικότητα γιατί δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου. Η καχυποψία εντείνεται στο μέγιστο και δημιουργεί προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να σκέφτεσαι οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, υποχρεώσεις και επιχειρηματικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι πιθανές μεγάλες υποσχέσεις να οδηγούν σε εξαπάτηση για αυτό καλά θα κάνεις να μην πάρεις αποφάσεις βεβιασμένες και κάτω από θολό τοπίο. Τα λάθη θα κοστίσουν. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου λόγω πιθανών ανασφαλειών μπορεί να κυριαρχήσει και αυτό είναι κάτι που τελικά θα χαρακτηρίσει την ημέρα και ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες. Φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό λόγω των ανασφαλειών σου για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η πραγματικότητα είναι ότι η επικοινωνία σε ότι αφορά τα επαγγελματικά φαίνεται να χωλαίνει αφού η ασυνεννοησία είναι έντονη και μπορεί να επηρεάσει την πορεία των σχεδίων σου. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για συζητήσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά κέρδη για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, στρέφεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό σε οδηγεί στο να κοινωνικοποιηθείς. Δεν θα διστάσεις να βγεις με παρέες που θα ικανοποιήσουν το εγώ σου και θα δείξουν την έντονη αποδοχή τους για εσένα. Φρόντισε να περιορίσεις προσωπικές ανασφάλειες που αποτελούν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανά ζητήματα στις συνεργασίες σου μπορεί τώρα να λυθούν καθώς φαίνεται να έχεις την απαιτούμενη διάθεση για συμβιβασμούς. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην είσαι υποχωρητικός σε τέτοιο σημείο που τελικά δεν θα ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες σου ή τις προσωπικές σου απαιτήσεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, μην χάσεις την ευκαιρία σήμερα να περάσεις όμορφα με όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς φαίνεται ότι η καλή σου διάθεση θα σε οδηγήσει στο να δρομολογήσεις την κατάλληλη έξοδο για εσένα. Η ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και τελικά στο να ενοχλήσει τα πρόσωπα που περιβάλλεσαι. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να ασχοληθείς με ότι σου χρωστάει χρόνο σε καθημερινό επίπεδο δεν υπάρχει και το πιθανότερο είναι να αφήσει στην άκρη επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να δεις από αύριο. Μόνο η δημιουργικότητα σε ενδιαφέρει και αυτή σου κεντρίζει την προσοχή. Προσοχή σε σπατάλες γιατί είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, απολαμβάνεις τις οικογενειακές στιγμές και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις ευκαιρία να βρεθείς με δικά σου πρόσωπα και να νιώσεις ζεστασιά και σταθερότητα δίπλα τους. Προσοχή δείξε στην έντονη κυκλοθυμία και στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος αντιδράσεις πού θα παρεξηγηθούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζήτηση για θέματα ακίνητης περιουσίας που καλείται να διαχειριστείς, όμως να ξέρεις ότι το πιθανότερο είναι να μην ευοδώσουν πιθανές προτάσεις που σου γίνονται λόγω της υπερβολής που μπορεί να τις διακρίνουν. Προσοχή σε πρόσωπα που σου δίνουν φρούδες ελπίδες και μεγάλες υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το βέβαιο είναι ότι θα προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με όποιο τρόπο μπορείς με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις για πιθανά θέματα που σε απασχολούν. Η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και οι προτάσεις μπορεί να είναι πολλές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανές εμπορικές συμφωνίες μπορεί να συζητηθούν και να σου δώσουν τη δυνατότητα να εκφράσεις σκέψεις για το πώς μπορεί να προχωρήσουν. Βέβαια μη βιαστείς σε υπογραφές γιατί μπορεί να ακούσεις πολλά και όμορφα αλλά δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων και δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι ανασφάλειές σου μπορεί να κυριαρχήσουν στην ημέρα και να δημιουργήσουν την ανάγκη να απομακρυνθείς από την έντονη κοινωνική ζωή και τις πολλές επαφές. Προσοχή ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες γιατί η σκέψη θολώνει λόγω λανθασμένων υποθέσεων που τελικά μπορεί να οδηγήσουν στην πλήρη απογοήτευση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η οικονομική ευμάρεια είναι αυτή που τελικά σε απασχολεί έντονα και μπορεί να σου δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια που αποζητάς. Φρόντισε να μην μπεις σε συζητήσεις οικονομικής φύσεως ή να μην δώσεις υποσχέσεις που μπορεί να είναι σημαντικές γιατί τα πρόσωπα που εμπλέκονται μπορεί να μην είναι ειλικρινή μαζί σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, νιώθεις ότι ήρθε η σειρά σου να πρωταγωνιστήσεις εκδηλώνοντας άμεσα τον δυναμισμό και το ταπεραμέντο σου. Φρόντισε βέβαια να κρατήσεις το μέτρο γιατί είτε εκνευρισμό είτε η λανθασμένη σκέψη για κάποια πράγματα μπορεί να οδηγήσουν σε καταστάσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά η ψυχολογία σου και το περιβάλλον γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου είναι πολύτιμες και επενδύεις σημαντικά σε αυτές, όμως στην παρούσα περίοδο δείχνεις έντονα τον εγωισμό σου και αυτό μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα. Συγκρατήσου και άφησε τις νέες προσπάθειες που έχεις στο μυαλό σου για αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η εσωστρέφεια κυριαρχεί και δημιουργεί ένα θολό τοπίο τόσο σε ότι αφορά τη συμπεριφορά σου όσο και σε ότι αφορά τις σκέψεις που μπορεί να τριβελίζουν το μυαλό σου. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κατάματα πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα πού μόνο προβλήματα σου δημιουργούν και δεν σε αφήνουν να τα ξεπεράσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η έντονη ανάγκη για να κλειστείς στον εαυτό σου απορροφά τη σκέψη και δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις της δουλειάς που πιθανά σε απασχολούν έντονα. Καλά θα κάνεις να βρεις τον ρεαλισμό που χρειάζεται για να μπορέσεις να λειτουργήσεις μεθοδικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το να συναναστραφείς με φιλικά πρόσωπα είναι το πρωτεύον σήμερα και σε βοηθά να δεις τη ζωή μέσα από ένα αισιόδοξο πρίσμα που έχεις πολύ ανάγκη. Καλά θα κάνεις βέβαια να δείξεις προσοχή σε πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά σε ότι αφορά τους στόχους σου, όμως το πιθανότερο είναι να σε εξαπατήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να κινηθείς και να δείξεις τι μπορείς να καταφέρεις σε καθιστά το πρόσωπο που παίρνει τις κατάλληλες πρωτοβουλίες και ηγείται της όποιας προσπάθειας σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα δώσουν την αίσθηση ότι μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων όμως τελικά να σε απογοητεύσουν.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, οι κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολούν και να χρειάζεται να παρευρεθείς πιθανά αρχικά να σου δημιουργούν ένταση και τη διάθεση να απέχεις. Καλά θα κάνεις να αρπάξεις την ευκαιρία και να βγεις, φρόντισε βέβαια να μην δώσεις υποσχέσεις ή να μην εμπιστευτείς πρόσωπα που τελικά θα σε πληγώσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να βρεθείς με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρό και να κληθείς σε συζητήσεις σε ότι αφορά την καριέρα σου και τις επιλογές σου. Είναι σημαντικό να μην εντυπωσίασε στις από πιθανές προτάσεις που μπορεί να φαίνονται μοναδικές, όμως το πιθανότερο είναι να κρύβουν πράγματα που τελικά να μην σου αρέσουν καθόλου.

ζώδιααστρολογικές προβλέψειςειδήσεις τώραωροσκόπιαζώδια Ιανουαρίου