Μπέσσυ Γιαννοπούλου: Η δικηγόρος της Πέμης Ζούνη απαντά για το κόψιμο της συνέντευξης (vid)
NewsroomΣε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη θεατρική παραγωγό Μπέσσυ Γιαννοπούλου και στην ηθοποιό Πέμη Ζούνη μετά την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα τους με αφορμή το σκάνδαλο με την επεξεργασμένη φωτογραφία της ηθοποιού να απεικονίζεται δίπλα στον βραβευμένο με Όσκαρ Άνγκ Λι στις αρχές του 2017.
Το βράδυ της Τετάρτης 30/1, η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μέτα τα μεσάνυχτα» θα φιλοξενούσε συνέντευξη της Γιαννοπούλου με σχόλια για την Πέμη Ζούνη, μία συνέντευξη που ενώ είχε ανακοινωθεί με τρέιλερ τελικά δεν βγήκε στον αέρα.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Alpha, η γνωστή θεατρική παραγωγός, που κατηγορείται από την ηθοποιό Πέμη Ζούνη για απάτη και αρπαγή, θα μιλούσε για το χρονικό της σχέσης της με τη δημοφιλή πρωταγωνίστρια, για τη δικαστική τους διαμάχη, ενώ παραδεχόταν πως ακόμα τρέφει συναισθήματα για εκείνη, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Πέμη Ζούνη μέσα από την εκπομπή.
Η δικηγόρος της Πέμης Ζούνη, Έλλη Ρούσσου, μετέφερε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» τι ζητήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό και εν τέλει δεν παίχτηκε ποτέ η συνέντευξη:
«Σε σχέση με την τηλεοπτική συνέντευξη της κ.Γιαννοπούλου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ζήτησα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για λογαριασμό της κυρίας Πέμυς Ζούνη να μην μεταδοθεί συνέντευξη που να αφορά καθ’ οιονδήποτε τρόπο την κ.Ζούνη. Γενικά να μην γίνει καμία επεξεργασία προσωπικών δεδομένων της σε αυτή τη συνέντευξη αυτή κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων. Ο τηλεοπτικός σταθμό ALPHA μετά το νόμιμο αίτημα μας, έλαβε την απόφαση να μην παρουσιαστεί η εν λόγω τηλεοπτική συνέντευξη. Η διαφορά της κ. Ζούνη με την κ. Γιαννοπούλου εκκρεμεί πλέον στα ποινικά δικαστήρια και την υπόθεση χειρίζεται για την κ. Ζούνη ο ποινικολόγος Θέμης Σοφός».
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!