Lifestyle|22.01.2022 09:27

Δέσποινα Βανδή: «Εξελίχθηκα γιατί ήμουν πάρα πολύ μέτρια» - Η ερμηνεία που συγκίνησε τον Θεοφάνους

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα» του OPEN βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή, η οποία, με το ζεστό της χαμόγελο, το εντυπωσιακό ταλέντο της και την επιβλητική παρουσία της, μάγεψε και παρέσυρε τους τηλεθεατές σε μια υπέροχη μουσική και άκρως συναισθηματική βραδιά.

«Όταν κατέβηκα από τη Θεσσαλονίκη, ήμουν ακατέργαστη. Δούλεψα πάρα πολύ όχι με σκοπό να μπω μία μέρα στη δισκογραφία. Ποτέ το μυαλό μου δεν πέταξε τόσο μακριά, να έρθω Αθήνα και να γίνω διάσημη. Όταν έπιασα μικρόφωνο ήθελα να είμαι καλή σε αυτό που κάνω. αργότερα κατάλαβα ότι είναι ίδιον του χαρακτήρα μου. Εξελίχθηκα γιατί ήμουν πάρα πολύ μέτρια. Με τη γνώση ότι ήμουν μέτρια δούλεψα πάρα πολύ για να φτάσω σε αυτό το σημείο» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή, μιλώντας για το ξεκίνημά της ως τραγουδίστρια. 

Η συγκίνηση του Γιώργου Θεοφάνους με αφορμή τον... έρωτα

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια από το παρελθόν, αλλά και νέα τραγούδια που ξεχωρίζουν, με τον Γιώργο Θεοφάνους να τη συνοδεύει στο πιάνο. Η τραγουδίστρια τα έδωσε όλα ειρηνεύοντας το κορυφαίο hit «Sweet Child O’ Mine» των Guns N’ Roses, ενώ τη στιγμή που ερμήνευσε το «Ίσως Φταίνε τα Φεγγάρια», ο μουσικοσυνθέτης και παρουσιαστής της εκπομπής «Ένα Τραγούδι Ακόμα» δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του, σκύβοντας επάνω στο πιάνο. Μόλις σκούπισε τα δάκρυά του, ανέφερε: «Δεν έχω λόγια, δεν μπορώ να μιλήσω συγγνώμη. Τι είσαι εσύ; Τι σε φέραμε εδώ; Έχουμε κανένα εύθυμο να παίξουμε;»

Μέσα από τη μουσική, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους άνοιξαν τις καρδιές τους και μίλησαν για την αγάπη και τον έρωτα. Όταν ο τελευταίος ρώτησε την τραγουδίστρια αν φεύγει ποτέ ο έρωτας, η Δέσποινα Βανδή απάντησε: «Θέλω να κάνω αυτή την αποκάλυψη… Οι άνθρωποι αλλάζουν, Γιώργο μου. Εξελίσσονται με τα χρόνια, με τα πράγματα που συμβαίνουν. Η αγάπη υπάρχει αλλά ο έρωτας μπορεί να φύγει. Πρέπει οι άνθρωποι να το προσπαθούν, να μη φύγει ο έρωτας. Δεν αφήνεται… Όλα θέλουν τη φροντίδα τους». 

Γιώργος Θεοφάνουςειδήσεις τώραΔέσποινα ΒανδήOPENέρωτας