Lifestyle|22.01.2022 23:13

#cancel_Kopsialis: «Κόστισε» πάνω από 100.000 followers στον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Newsroom

To #cancel_Kopsialis είναι στα κορυφαία Trends του Twitter και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έχει χάσει ήδη 100.000 ακολούθους. Οι χρήστες ζητούν από τους ακολούθους του influencer να κάνουν unfollow στον λογαριασμό του στο Instagram.

Μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανακοίνωσε πως ο μεγάλος διαγωνισμός που έτρεχε στο προφίλ του στο Instagram για σπίτι που δώριζε μαζί με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο σταματά και θα γίνεται αποκλειστικά από τα προφίλ των μελών της οικογένειας.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξέσπασε σάλος με τους χρήστες να κατηγορούν τον γνωστό influencer (με τους 1,2 εκατ, followers) πως προσπάθησε να συγκαλύψει ένα από τα ονόματα που φέρονται να εμπλέκεται στην υπόθεση, και συγκεκριμένα τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο.

Ο επιχειρηματίας είχε διαψεύσει την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μέσω του instagram ανέφερε πως ο Φιντιρίκος, με τον οποίο είναι φίλοι, έλειπε από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου στο Άμπου Ντάμπι με την οικογένειά του (δηλαδή την περίοδο που έγινε ο βιασμός). Εν συνεχεία σχεδόν εξαφανίστηκε από τα social media ενώ συνήθως είναι εξαιρετικά ενεργός.

Χθες, ο ακτιβιστής Ηλία Γκιώνης, ο οποίος έχει εμπλέξει το όνομα του Φιντιρίκου στην υπόθεση κατηγόρησε τον Κοψιάλη πως εμπλέκεται σε κλοπή 30.000 ευρώ από επιχείρηση γνωστού επιχειρηματία. Και το hashtag #cancel_kopsialis στο Twitter ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των trends. Οι χρήστες ανακάλυψαν πως ο influencer έκανε like σε πολλά ακραία ομοφοβικά σχόλια που είχαν στο στόχαστρο τον Ηλία Γκιώνη.

Τι είπε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης

«Από εδώ και στο εξής την ευθύνη για τον διαγωνισμό για το σπίτι της έχουν αποκλειστικά οι Antetokounbros και κανένας άλλος. Οι συμμετοχές που έγιναν από το προφίλ μου μετράνε κανονικότατα και η κλήρωση θα γίνει κανονικά την ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί κάτω από τη λεζάντα.

Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μία οικογένεια που μας έχει κάνει μόνο υπερήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο γιατί το όνομα των παιδιών δεν φταίει σε τίποτα βρέθηκε να tweetάρει δίπλα από τις λέξεις βιασμός και Θεσσαλονίκη.

Και επειδή όλο αυτό γίνεται εξαιτίας ότι μπλέχτηκε αδίκως το όνομά μου σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση με τα παιδιά να συνεχίσει ο διαγωνισμός από το προφίλ τους. Για τα υπόλοιπα να κάνετε υπομονή 24 ώρες και θα επανέλθω».

Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον διαγωνισμό

Οι αδερφοί Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν με τη σειρά τους ότι σταματά η συνεργασία τους στο Instagram με τον Κοψιάλη για το givaway που δίνει σε ένα τυχερό ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ. οι συμμετοχές δεν ακυρώνονται αλλά από εδώ και στο εξής θα γίνονται μόνο από τα προφίλ των μελών της οικογένειας.

Αλέξανδρος ΚοψιάληςΘεσσαλονίκηinstagramβιασμός