Lifestyle|23.01.2022 10:33

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ο Άγγελος Πεντάρης διαγνώστηκε με εγκεφαλική παράλυση αλλά σάρωσε στη σκηνή του σόου

Newsroom

Το βράδυ του Σαββάτου (22/1), ο Άγγελος Πεντάρης βρέθηκε στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και προκάλεσε δάκρυα θαυμασμού στους τέσσερις κριτές -Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα-, μιλώντας για την ιστορία του αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έγινε ντράμερ

«Παίζω τύμπανα εδώ και δεκατρία χρόνια. Η πορεία μου όμως με την μουσική ξεκίνησε πολύ πιο νωρίς. Όταν ήμουν 4 μηνών διαγνώστηκα με με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία και μου είπαν ότι δεν θα μπορούσα να κουνήσω τα τέσσερα άκρα ούτε να ζήσω μια ανεξάρτητη ζωή» ανέφερε, αρχικά, ο ίδιος. 

«Στην αρχή δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε τα δάχτυλα των χεριών μου και γι’ αυτό η μητέρα μου είχε την ιδέα να ξεκινήσω πιάνο. Μόνο και μόνο σαν μέθοδο φυσικοθεραπείας για να μπορώ να αποκτήσω κινητικότητα. Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησα» πρόσθεσε. Ο Άγγελος Πεντάρης, αφού πήρε τέσσερα μεγάλα «ναι» από την επιτροπή, στη σκηνή έσπευσε να τον συγχαρεί η μητέρα του. 

Η ιστορία του Άγγελου Πεντάρη σε ταινία μικρού μήκους

Πριν από λίγες ημέρες, η Lionsroar Drumline Hellas (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία) και ο Χάρης Παναγιωτόπουλος κυκλοφόρησαν την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Hero», στο Youtube, με θέμα την αληθινή ιστορία του Άγγελου Πεντάρη. Ένα φιλμ που δείχνει πως αν βάλεις σκοπό να πετύχεις, τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Ελλάδα Έχεις ΤαλέντοΑΝΤ1ντράμερειδήσεις τώραπαράλυση