Lifestyle|23.01.2022 12:51

Teri Hatcher για την αποβολή που πέρασε: «Προσπάθησα να κάνω δεύτερο παιδί με δωρητή σπέρματος»

Newsroom

Η Τέρι Χάτσερ (Teri Hatcher), η οποία έγινε διάσημη ως το «κορίτσι» του «Superman» αλλά και ως Σούζαν Μάγερ στο «Desperate Housewife», βρέθηκε ως προσωρινή οικοδέσποινα στην εκπομπή «Daily Pop» του E! News και αποκάλυψε μία συγκινητική ιστορία που βίωσε πριν από μερικά χρόνια.

Όταν η κωμική ηθοποιός Loni Love αναφέρθηκε στους δωρητές σπέρματος κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας, σχετικά με την προσφορά της Ginnifer Goodwin να δωρίσει το σπέρμα του συζύγου της, Josh Dallas, σε μια φίλη, η Hatcher εξομολογήθηκε πως είχε δοκιμάσει και η ίδια τη μέθοδο, αλλά «δεν πέτυχε».

«Προσπάθησα να κάνω δεύτερο παιδί και πήρα έναν δωρητή σπέρματος» είπε και συνέχισε, λέγοντας ότι η απόκτηση μωρού μέσω δότη σπέρματος «μπορεί να γίνει» και ότι η διαδικασία είναι «διασκεδαστική», επειδή διαλέγεις κυριολεκτικά αν «φοράνε γυαλιά; Είχαν ακμή; Τι ύψος;» εξήγησε η Teri. «Είναι πολύ ενδιαφέρον όταν το σκέφτεσαι έτσι» πρόσθεσε. Η Hatcher είναι μητέρα της 24χρονης Emerson, την οποία μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, Jon Tenney. 

 

Θυμίζουμε πως πριν από μερικά χρόνια, η ηθοποιός είχε μιλήσει, σε συνέδριο κατά της βίας των γυναικών, για τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί όταν ήταν μικρή από τον θείο της. Είχε δώσει έναν πολύ συγκινητικό λόγο και στο τέλος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Για πολλά χρόνια νόμιζα πως ήταν δικό μου λάθος και δεν μιλούσα γι' αυτό» είχε τονίσει.

Παρόλο που η δική της κακοποίηση σταμάτησε λίγο καιρό αργότερα, ο θείος της συνέχισε να κακοποιεί άλλα κορίτσια. Μάλιστα, ένα από τα θύματά του αυτοκτόνησε. Όταν η Hatcher το έμαθε απευθύνηθηκε στον Εισαγγελέα και με τη βοήθεια του, ο Richard Hayes Stone κρίθηκε ένοχος με ποινή φυλάκισης 14 χρόνων.

Από τότε η Teri Hatcher αποφάσισε ν' αναλάβει ενεργό ρόλο στην υπεράσπιση των γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής βία. «Μέχρι η βία εναντίον των γυναικών να εξαλειφθεί, η σιωπή δεν θα με ακολουθεί» ανέφερε συγκινημένη.

Νοικοκυρές σε απόγνωσηειδήσεις τώραπαιδίσεξουαλική κακοποίησηαποβολήSuperman