Lifestyle|02.02.2019 12:06

Τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και η μεγάλη νικήτρια του «My Style Rocks» (vid)

Newsroom

Το βράδυ της Παρασκευής (2/2), ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος του «My Style Rocks» και οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό show με αρκετή συγκίνηση, αγωνία και λάμψη.

Νικήτρια του παιχνιδιού με έπαθλο το στέμμα της βασίλισσας της μόδας και 30.000 ευρώ, αναδείχθηκε η Φωτεινή Τράκα. Ένα κορίτσι που έκανε αισθητή την παρουσία της στο παιχνίδι από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, λόγω του ιδιαίτερου, εκκεντρικού και παράξενου στυλ της.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, στην τρίτη η Χριστίνα Παπαδέλλη, ακολούθησε η Μαρία Λέκα, αφήνοντας πίσω την Ιωάννα Σιαμπάνη και τη Νίνα Παπαϊωάννου.

T

Στη λαμπερή βραδιά του μεγάλου τελικού, το δικό τους μοναδικό στίγμα έδωσαν οι κριτές -Στέλιος Κουδουνάρης, Mπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρης Αργυρόπουλος-, ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχθηκε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που κάθισε στην καρέκλα του τέταρτου κριτή.

Με αφορμή την εμφάνιση της Νίνας Παπαϊωάννου, η παρουσιάστρια του Alpha δεν άντεξε και ξέσπασε για τη Μακεδονία. «Εγώ μπροστά μου τώρα βλέπω τη Βασίλισσα της Βεργίνας, την Ολυμπιάδα, τη γυναίκα του Φίλιππου Β’… Με το 26ακτινο αστέρι, το σύμβολο της Βεργίνας και όχι το 16ακτινο στο κεφάλι, το έχει κάνει έτσι, το έχει προχωρήσει λίγο. Είναι υπέροχο αυτό το βασιλικό πορφυρό που φοράτε. Θέλω να μείνω λίγο στη Βεργίνα και τη Μακεδονία, που είναι μία η Μακεδονία, που είναι μόνο ελληνική, που πάντα μιλούσαν και ελληνικά, που συνεχίζουν να τα μιλάνε, που είμαστε απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου και οτιδήποτε άλλο είναι κακόγουστο και χωρίς στυλ, οτιδήποτε άλλο θέλει να ακουστεί ή να αποφασιστεί».

Ωστόσο, τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ο τελικός του «My Style Rocks 2» στο γενικό σύνολο έφτασαν τα 26,2%, ενώ στο νεανικό κοινό σημείωσε το 22,3%.

 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

νικήτριαMy Style Rocksτηλεθέασητελικός