Lifestyle|24.01.2022 12:56

Julia Fox: «Έχω παραδοθεί στον έρωτα του Kanye West» - Η πρώτη επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Newsroom

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση σε κόκκινο χαλί έκαναν ο Kanye West (Κάνιε Γουέστ) και η νέα του σύντροφος, Julia Fox (Τζούλια Φοξ). Οι δυο τους εμφανίστηκαν στο fashion show του οίκου Kenzo στο Παρίσι και όπως ήταν φυσικό, τράβηξαν πάνω τους όλα τα φωτογραφικά φλας. Ωστόσο, η πλειοψηφία του κόσμου θεωρεί ότι η ηθοποιός των Uncut Gems δεν τρέφει συναισθήματα για τον διάσημο ράπερ, αλλά είναι μαζί του για τη φήμη, τη χλιδάτη ζωή και τα χρήματά του.

«Οι άνθρωποι μου λένε συνέχεια: "τον έχεις για τη φήμη και τα λεφτά του". Αγάπες μου, βγαίνω με δισεκατομμυριούχους όλη την ενήλικη ζωή μου. Ας μην το συνεχίσουμε αυτό το ποιηματάκι» δήλωσε η ηθοποιός στο podcast «Forbidden Fruits». Αν και στο παρελθόν, η Τζούλια Φοξ είχε χαρακτηριστεί πολλές φορές ως «γυναίκα που αναζητά την προσοχή», η ίδια αρνείται τον «τίτλο» και λέει: «Είναι αστείο. Ξέρεις, ποτέ δεν νοιαζόμουν για την προσοχή ή τη φήμη. Αλλά την κέρδιζα έτσι κι αλλιώς».

Πρόσφατα, ο Κάνιε Γουέστ της αγόρασε ρούχα αξίας 100.000 δολαρίων, γεμίζοντας ολόκληρη σουίτα ξενοδοχείου σ' ένα ραντεβού τους. «Είναι το όνειρο κάθε κοριτσιού που έγινε πραγματικότητα» σχολίασε η 31χρονη. «Ένιωσα σαν Σταχτοπούτα. Δεν ξέρω πώς το έκανε ή πώς τα πήγε όλα εκεί εγκαίρως… Ποιος κάνει τέτοια πράγματα σε δεύτερο ραντεβού; Ή οποιοδήποτε ραντεβού».

 

Το διαζύγιο με την Κιμ Καρντάσιαν 

Στην αρχή του 2021, η είδηση του διαζυγίου της Kim Kardashian (Κιμ Καρντάσιαν) με τον Kanye West, έπειτα από σχεδόν επτά χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά, έκανε το γύρο του κόσμου και παρά το γεγονός πως ο διάσημος ράπερ προσπάθησε να σώσει τον γάμο τους, η διάσημη τηλεπερσόνα κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου, λίγο πριν από το τέλος του χρόνου. Το πρώην ζευγάρι πραγματοποίησε αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του έτους και φήμες θέλουν τον Kanye West να συμμετέχει και αυτός στο νέο ριάλιτι που ετοιμάζει η διάσημη οικογένεια στο Hulu.

Εδώ και λίγους μήνες, πάντως, η Kim είναι ερωτευμένη ξανά με τον κωμικό και πρώην σύντροφο της Αριάνα Γκράντε, Pete Davidson (Πιτ Ντέιβιντσον). Οι παπαράτσι δεν έχουν σταματήσει να τους ακολουθούν από τότε που κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους, ενώ οι φωτογραφίες από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους προκάλεσαν πανικό. 

Τζούλια Φοξ για Κάνιε Γουέστ: «Περιμένω να με απογοητεύσει, γιατί δίνει πολύ μεγάλες υποσχέσεις»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Interview, η Τζούλια Φοξ είχε αναφέρει για τα ραντεβού της με τον Κάνιε ότι «έχω συνηθίσει τόσο πολύ να ταλαιπωρούμαι στις σχέσεις, οπότε συνεχίζω να περιμένω εκείνος να με απογοητεύσει, γιατί δίνει πολύ μεγάλες υποσχέσεις, αλλά πάντα με εκπλήσσει ευχάριστα. Αυτή τη στιγμή, τα vibes που λαμβάνω αφορούν σε μεγάλο βαθμό την ανεκτικότητα, την καλοσύνη και την αγάπη. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να καθορίζονται από την πιο σκοτεινή τους στιγμή. Ως άνθρωποι, έχουμε δημιουργήσει ένα τόσο εχθρικό περιβάλλον, ειδικά στο διαδίκτυο. Γι’ αυτό δεν διαβάζω τους τίτλους (σ.σ. των δημοσιευμάτων)».

Ακόμη, η ηθοποιός ρωτήθηκε αν ζει στον κόσμο του Κάνιε και είπε: «Ναι, ας είμαστε ειλικρινείς. Γιατί όχι; Παραδίνομαι πραγματικά. Για κάποιον σαν εμένα που είναι συνηθισμένος να φροντίζει τον εαυτό του, το να αφήνω τον εαυτό μου να τον φροντίζουν, είναι κάτι ξένο σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Είναι μια νέα αίσθηση, αλλά ειλικρινά, νομίζω ότι το αξίζω. Ακόμη και πριν από ένα μήνα, ήμουν τόσο πολύ απογοητευμένη από τον πατέρα του γιου μου, έβλεπα πως δεν είχα βοήθεια. Ήμουν μόνη μου. Ήμουν τόσο κουρασμένη. Απλώς θυμάμαι ότι έλεγα: "Ξέρω ότι θα υπάρξει μια ανταμοιβή για αυτό, γιατί αυτό είναι τόσο άθλιο που ξέρω ότι ξέρω ότι κάτι καλό θα προκύψει από αυτό". Λίγες μέρες αργότερα είμαι εκεί και ήταν η πιο άμεση φυσική οργανική έλξη και σύνδεση. Απλώς νιώθω πραγματικά ασφαλής μαζί του».

 

Η Τζούλια Φοξ πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του ράπερ και περιγράφει την σχέση τους ως «το όνειρο κάθε κοριτσιού». Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε κατά πόσον αυτό είναι αμοιβαίο από την πλευρά του Κάνιε Γουέστ, αφού εκείνος δίνει την αίσθηση ότι κάθε του κίνηση γίνεται με σκοπό να ζηλέψει η Κιμ.

ειδήσεις τώραράπερΚιμ ΚαρντάσιανΠαρίσιΚάνιε Γουέστκόκκινο χαλί