Lifestyle|25.01.2022 10:25

Survivor: Ο κανόνας που παραβίασε παίκτης των Μαχητών, η ποινή και οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Newsroom

Μία παράβαση κανόνα έφερε ποινές στο Survivor. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (24/1), η σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη έφερε νέες αντιδράσεις στην ομάδα των Διασήμων. Οι δύο παίκτες ήρθαν ξανά κοντά, μετά τον πρόσφατο τσακωμό τους και μάλιστα κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του νησιού αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα. «Κατάλαβα ότι έχει μετανιώσει για αυτά που είπε. Μου ζήτησε συγγνώμη και νομίζω πως τα πράγματα μεταξύ μας αρχίζουν και φτιάχνουν» δήλωσε, χαρακτηριστικά, η ηθοποιός.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας έφερε τους Μπλε και τους Κόκκινους αντιμέτωπους σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης. Ο Σάββας πήρε την ατομική ασυλία και ήξερε από την πρώτη στιγμή ποια θα δώσει ως υποψήφια. Στο Συμβούλιο του νησιού οι τόνοι στην Μπλε ομάδα ανέβηκαν με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να βρίσκεται στο επίκεντρο. 

O Σάββας έδωσε «στεγνά» την Ασημίνα

Ο Σάββας την έδωσε «στεγνά» στο Συμβούλιο, εξιστορώντας από την αρχή και με συνοπτικές διαδικασίες τις ακριβώς συνέβη με τις καρύδες και για ποιον λόγο της πέταξε το μούρο. Μάλιστα, ανέφερε πως αμέσως μετά το συμβάν ζήτησε συγγνώμη στην Ασημίνα, με εκείνη να του απαντά πως από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Ο Σάββας δεν της απάντησε και μετά από ένα τέταρτο της ζήτησε ξανά συγγνώμη χωρίς, ωστόσο, να πάρει κάποια απάντηση.

Η ποινή και οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Αθηνά Ευμορφιάδη, η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Παράλληλα, η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πάγωσε το αίμα των Survivors. Ένας βασικός κανόνας του παιχνιδιού παραβιάστηκε και αυτό έχει ως φυσικό ακόλουθο να υπάρχουν οι αντίστοιχες ποινές. 

«Ένας από τους βασικούς κανόνες του Survivor παραβιάστηκε. Αυτό έχεις ως φυσικό ακόλουθο να υπάρχουν οι αντίστοιχες συνέπειες και ποινές» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. Τότε ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως ο Γιάννης Τσολάκης βρήκε ένα ποτήρι με καφέ στα γυρίσματα και το ήπιε, παραβιάζοντας έτσι έναν από τους κανόνες.

«Μπροστά στα μάτια ανθρώπων της παραγωγής, ο Γιάννης πήρε ένα ποτήρι καφέ που βρισκόταν στον χώρο των γυρισμάτων και παρά τις υποδείξεις των ανθρώπων της παραγωγής, δεν το άφησε αλλά το χρησιμοποίησε, πίνοντας καφέ. Αυτό είναι παράβαση των κανονισμών και δεν μπορεί να μείνει χωρίς ποινή. Έτσι, λοιπόν, στα τρία επόμενα έπαθλα, τα οποία θα κατακτήσει η ομάδα των Μαχητών είτε έπαθλα φαγητού είτε επικοινωνίας, δεν θα συμμετέχει».

ΣΚΑΪυποψήφιοιριάλιτιSurvivor 5Μυριέλλα ΚουρεντήΓιώργος ΛιανόςSurvivorποινήειδήσεις τώρα