Lifestyle|26.01.2022 11:21

Κατερίνα Λιόλιου: «Προφανώς και υπήρχαν κλίκες στο J2US» - Τι είπε για την προσωπική της ζωή

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε η Κατερίνα Λόλιου, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στο «J2US». «Ήθελα να το κάνω από την πρώτη στιγμή. Είχε πολλές πρόβες και ήταν πολύ κουραστικό, αλλά ήταν τόσα αυτά που αποκόμισα που θα το ξαναέκανα αύριο. Αρχικά, η δυνατότητα που σου δίνεται να συμμετέχεις σε μία παραγωγή που σκηνοθέτης είναι ο Κώστας Καπετανίδης και ο Φωκάς Ευαγγελινός επιμελείται στο στήσιμό σου, και το στιλ των τραγουδιών που δεν έχεις τη δυνατότητα να επιχειρήσεις να τραγουδήσεις σε μαγαζί ήταν υπέροχο» υπογράμμισε η νικήτρια του φετινού «J2US». 

Για την αναπάντεχη συνεργασία της με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σχολίασε: «Στην αρχή εξέφρασα το ενδιαφέρον μου να συμμετέχω στο παιχνίδι επειδή είναι φιλανθρωπικό. Ψάχναμε τον παρτενέρ και δεν υπήρχε κανείς γιατί είχαν τελειώσει. Δέχτηκα ένα τηλέφωνο και μου είπαν οι άνδρες μας τελείωσαν αλλά έχουμε γυναίκα», ενώ για τις κλίκες στο μουσικό talent show του Alpha, είπε: «Προφανώς και υπήρχαν κλίκες, όπως υπάρχουν και στη ζωή. Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Είναι λογικό να μην κάνουν παρέα τριάντα άτομα». 

Ερωτηθείσα για την προσωπική της ζωή, ανέφερε ότι διανύει μία περίοδο ξεκούρασης σημειώνοντας ότι «τη μοναξιά πολλές φορές τη βιώνουμε ανεξάρτητα από το πόσοι άνθρωποι είναι γύρω μας».

Κατερίνα Λιόλιου: Από το «The Voice» στον τελικό του J2US

Το τηλεοπτικό κοινό είδε την Κατερίνα Λιόλιου για πρώτη φορά στα blind auditions του «The Voice» του 2014 με κριτές τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Κουινέλη. Η ροκ ερμηνεία του «Dream On» ενθουσίασε τους coaches με την Κατερίνα Λιόλιου να διαλέγει την ομάδα της Δέσποινας. 

Η Κατερίνα Λιόλιου ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της στο τραγούδι. Ασχολείται με τη μουσική από παιδί, σπούδασε στη Φιλοσοφική και έχει τραγουδήσει με group στο School Wave Festival μπροστά σε 5.000 θεατές. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι μετά το «Voice» της έχουν κάνει πρόταση για τη Eurovision, αλλά και για ριάλιτι επιβίωσης. Τα φοβήθηκε και τα δύο, αλλά με ένα καλό τραγούδι θα το ξανασκεφτόταν για τη Eurovision!

Με κάποιους φίλους της μουσικούς συμμετείχε στη δημιουργία του συγκροτήματος «Chic ‘n’ Blues». Ξεκίνησε τραγουδώντας μπλουζ - ήτοι κομμάτια των Έτα Τζέιμς, Αρίθα Φράνκλιν, κ.α. Μάλιστα, οι «Chic ‘n’ Blues» εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» με τη νεαρή τραγουδίστρια να κλέβει τις εντυπώσεις με την παρουσία και τη φωνή της. 

Το πρώτο single της Κατερίνας Λιόλιου κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2014 με τίτλο «Ήταν Λίγο». Ακολούθησαν το «Μεγάλα Λόγια» που έγινε ραδιοφωνική επιτυχία και συνεργασίες με καταξιωμένους Ελλήνες καλλιτέχνες σε γνωστά βραδινά μαγαζιά. Το όνειρό της είναι να φτάσει σε ένα σημείο που θα τραγουδάει τα δικά της κομμάτια και θα στηρίζει ένα πρόγραμμα σε βραδινό μαγαζί, ενώ για τον έρωτα έχει δηλώσει: «Με έχουν πληγώσει. Έχω πληγώσει όμως πολύ περισσότερο. Δεν μπορείς όμως να ερωτεύεσαι μέτρια και όταν το κάνεις με ένταση, στο τέλος πάντα κάποιος πληγώνεται. Δεν είναι εύκολο να συνδυάζεις καριέρα και σχέση». Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Η ψυχολογία μου». 

Αλεξάνδρα Παναγιώταρουειδήσεις τώραThe 2night showThe VoiceΚατερίνα ΛιόλιουΝίκος ΚοκλώνηςJ2US