Lifestyle|03.02.2022 11:32

Rihanna: Σηκώνει την μπλούζα και δείχνει την εγκυμοσύνη της - «Σε δέκα χρόνια θα έχω τρία ή τέσσερα παιδιά»

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Instagram
Instagram
Instagram
(AP photo)
(AP photo)
(AP photo)
(AP photo)
Instagram

Η 33χρονη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, Ριάνα (Rihanna) μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο της εγκυμοσύνης της στο Instagram, μαζί με φωτογραφίες από την ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης με τον σύντροφό της A$AP Rocky νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Στη φωτογραφία, η Ριάνα φαίνεται να σηκώνει την μπλούζα της για να αποκαλύψει την κοιλιά της που μεγαλώνει, αφήνοντας τα μακριά σγουρά μαλλιά της να πέφτουν στους ώμους της, καθώς κοιτάζει με αγάπη την κοιλιά της.

Η ανακοίνωση έκπληξη της εγκυμοσύνης της

Την περασμένη Δευτέρα, η διάσημη τραγουδίστρια και ο ράπερ σύντροφός της, με τον οποίο είναι ζευγάρι από τον Νοέμβριο του 2020, ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη της με μία φωτογράφηση στους δρόμους ου Χάρλεμ όπου μεγάλωσε ο A$AP.

«Η γέννηση ενός μωρό είναι κάτι στο οποίο δεν επικεντρώθηκε ποτέ, αλλά το να είναι με τον Rocky, της έκανε να το σκεφτεί. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη και ενθουσιασμένη που θα γίνει μητέρα» είπε τη Δευτέρα στο People μια πηγή προσκείμενη στο ζευγάρι. Και πρόσθεσε: «Λατρεύει τις αλλαγές στο σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και πάντα θαύμαζε τις εγκύους στις πασαρέλες για την Fenty».

Όσο για τον σύντροφό της, μια άλλη πηγή ανέφερε: «Από την αρχή της σχέσης τους, την λατρεύει. Είναι απίστευτα ρομαντικός και της στέλνει συνέχεια λουλούδια» ενώ μια τρίτη πηγή πρόσθεσε: «Διασκεδάζουν πολύ μαζί. Κάνουν αστεία και συμπεριφέρονται σαν μικρά παιδιά. Απολαμβάνουν τη ζωή και τους αρέσει να ταξιδεύουν. Τους αρέσει να είναι μαζί και έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στον άλλον».

 

«Σε δέκα χρόνια θα έχω τρία ή τέσσερα παιδιά»

Σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue το 2020 ανέφερε ότι εργάζεται πολύ τώρα, ώστε να μην χρειάζεται να εργάζεται στο μέλλον. «Ξέρω ότι θα θέλω να ζω διαφορετικά» είπε και απαντώντας στην ερώτηση πώς βλέπει τον εαυτό της σε δέκα χρόνια ανέφερε: «Σε δέκα χρόνια; Θα είμαι 42. Θα έχω παιδιά, τρία ή τέσσερα».

RihannaΡιάναειδήσεις τώρατραγουδίστριαεγκυμοσύνη