Lifestyle|06.02.2022 01:36

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Την Τετάρτη ξεκινά η δίκη για τον πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» - Έκλεισε τα προφίλ του στα social media

Newsroom

Την ερχόμενη Τετάρτη (9/2) ξεκινά η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» θα βρεθεί στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω Διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Το αδίκημα, αρχικά, θεωρούνταν πλημμέλημα αλλά από τη στιγμή που οι καταγγελίες πήραν μεγαλύτερη έκταση και βρέθηκαν νέα στοιχεία, έχει αποκτήσει κακουργηματικό χαρακτήρα. Έτσι, λοιπόν, το πλημμελειοδικείο θα πρέπει να ορίσει σύμφωνα με αυτούς τους όρους νέα ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης σε κακουργιοδικείο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «OPEN Weekend», ο ίδιος έχει κλείσει τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει περιορίσει τις μετακινήσεις του στη Θεσσαλονίκη και φέρεται να περνάει τον περισσότερο χρόνο του μέσα στο σπίτι. 

Αντώνης Κανάκης: Αυλαία ρίχνουν οι Ράδιο Αρβύλα από τον ΑΝΤ1

Η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» κατεβάζει ρολά. Η παρέα του Αντώνη Κανάκη κατάφερε να σταθεί στο ύψος της, μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τα βίντεο που ανέβαζε στο Διαδίκυτο με τις συντρόφους του, χωρίς την άδεια τους. 

Ωστόσο, όπως είχε συμφωνηθεί εξαρχής με το κανάλι του Αμαρουσίου, η παρέα του Κανάκη αναμένεται να σταματήσει λίγο πριν το Πάσχα, στα μέσα του Απριλίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Reallife, τη θέση των «Ράδιο Αρβύλα» θα πάρει ο «Εκατομμυριούχος» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα και θα προβάλλεται καθημερινά στις 20:00.  

Στάθης ΠαναγιωτόπουλοςΘεσσαλονίκηΑΝΤ1ειδήσεις τώραrevenge pornΡάδιο Αρβύλα