Λευτέρης Πανταζής: «Ήταν να είμαι εγώ σε παράσταση που ήταν ο Πλούταρχος» (vid)
NewsroomΟ Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρώτος την πρόταση να είναι ο τραγουδιστής στην περυσινή επιτυχημένη παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» που τελικά δέχτηκε ο Γιάννης Πλούταρχος.
«Έγινε πρόπερσι μια προσπάθεια για να παίξουμε, αλλά με τον Γιώργο Βάλαρη δεν είχαμε βρει χώρο. Την επόμενη χρονιά το έκανε αλλά στη θέση μου πήγε ο Γιάννης Πλούταρχος και έκανε μεγάλη επιτυχία», παραδέχτηκε ο ίδιος.
Παράλληλα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα κινηματογραφική ταινία όπου θα υποδυθεί έναν μαφιόζο.
Όταν ρωτήθηκε αν βλέπει τηλεόραση, ο ίδιος απάντησε: «Μ’ αρέσει η Καγιά. Μάλιστα, είχε παίξει σε ένα από τα βίντεο κλιπ μου, όταν ήταν δεκαπέντε χρονών». Σε ό,τι αφορά μία πιθανή δουλειά που θα ήθελε να αναλάβει στην τηλεόραση, παραδέχτηκε: «Θα μ’ άρεσε να κάνω μία μουσική εκπομπή, ένα σόου».
- Τουρκικό ΥΠΕΞ κατά Ελλάδας για τη Μικρασιατική Καταστροφή: «Προχώρησε σε μαζικές σφαγές και καταστροφές»
- «Φωτιές» ανάβει η συζήτηση για το επίδομα ανεργίας: Οι διαφορετικές απόψεις στο «γαλάζιο» εσωτερικό και τα πυρά της αντιπολίτευσης
- Μαζωνάκης: Alert για πιθανή θρόμβωση στα πρώτα 10 λεπτά της πλασμαφαίρεσης - Το διαγραμμένο βίντεο της γιατρού και οι καταγγελίες για την αδρεναλίνη
- Φωτιά σε όχημα στην Αττική Οδό: Δυσχέρεια στην κυκλοφορία - Εικόνες από το σημείο