Lifestyle|09.02.2022 10:12

MasterChef 2022: Ο Κουτσόπουλος βρήκε τον «σωσία» του Άκη Πετρετζίκη - Οι 24 παίκτες που μπήκαν στο ριάλιτι

Newsroom

Δυναμικά συνεχίστηκε η φάση των Bootcamp στο MasterChef και οι διαγωνιζόμενοι παίκτες έβαλαν βήμα-βήμα τα δυνατά τους για να προκριθούν στην επόμενη φάση - μια φάση που έφερε την είσοδό τους στο σπίτι του ριάλιτι. Και ενώ οι παίκτες συγκέντρωναν τα απαραίτητα υλικά για τις παρασκευές τους και το άγχος είχε χτυπήσει τιλτ, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε τα δικά του χιουμοριστικά σχόλια.

Ο σεφ πλησίασε τον Πάνο (Παναγιώτη Κουμουνδούρο) και του αποκάλυψε πώς τον αποκαλούν οι κριτές: «Ξέρεις τι ψευδώνυμο σου έχουμε δώσει; Άκης Πετρετζίκης! Τέτοια σύγκριση. Δε μοιάζει ο φίλος ο Πάνος;». Ο Πάνος ανταποκρίθηκε με χαμόγελο: «Όχι. Εγώ είμαι πιο καλός. Μου έχουν πει διάφορα σεφ. Άλλο ένα μου λένε βασικά. Για τον Σαμπάνη. Αυτός είναι ασχημάντρας, εγώ είμαι ωραίο παιδί. Πλάκα κάνω.»

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος ανέτρεψε τα πάντα με την ανακοίνωσή του 

Μια σημαντική ανακοίνωση είχε να κάνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef και έφερε την αλλαγή που ανέτρεψε τα δεδομένα. Συγκεκριμένα οι κριτές κάλεσαν πέντε παίκτες που δεν τα είχαν καταφέρει στις μαγειρικές μονομαχίες, αλλά ήταν ικανοποιημένοι από το πόσο πολύ το ήθελαν κι από τη δυναμική που έδειξαν.

Οι παίκτες πίστευαν πως είχαν ήδη αποχωρήσει, αλλά εκεί ο Κουτσόπουλος έκανε την ανατροπή. Τους ανέφερε πως στη δεύτερη φάση του Bootcamp κάποια ζευγάρια δεν τους έπεισαν καθόλου από τις επιδόσεις τους και κάποιοι αποχώρησαν. Αυτό αυτόματα άνοιξε θέσεις για τους ίδιους, που πήραν ποδιά και μπήκαν στο σπίτι. 

Αναστασία, Δημήτρης, Τατιάνα, Γιώργος και Νίκος συμπλήρωσαν τους 24 παίκτες του φετινού MasterChef.

MasterChef 2022: Αυτοί είναι οι 24 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι

Στο φετινό MasterChef θα δούμε 7 γυναίκες και 17 άνδρες που συνθέτουν τη μαγειρική 24άδα του «Masterchef 6». Πρόκειται για τις Βασιλική Δροσάτου, Ελισάβετ Κοντοκώστα, Φανή Ζιώγα, Καλλιόπη Μπεζαντέ, Ελπίδα Μορφούλη, Αναστασία Ντιμίτρουκ και Τατιάνα Χορτάτι. Από την πλευρά των ανδρών οι διαγωνιζόμενοι είναι οι Στάθης Ταπραντζής, Χριστόφορος Κατσιάνος, Τζόναθαν Χάρτνετ, ο Στέφανος Σαμάνης, Σταύρος Λορέντζας, Παναγιώτης Κουμουνδούρος, Πέτρος Ανδρουλιδάκης, Νίκος Παπαϊωάννου, Νικήτας Μπατσικούρας, Νίκος Μπέρκας, Μάριος Λιόλιος, Δημήτρης Ταϊρίδης, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Γιώργος Μελανδίνος, Γιάννος Σδούγκας, Βασίλης Μπόλλος και Βασίλης Βαλέχας.

 

Είναι 24 και τα έδωσαν όλα για να μπουν στο σπίτι του MasterChef. Έρχονται με φόρα και μαγειρικό θάρρος στην αγαπημένη μας κουζίνα με στόχο το έπαθλο και τις 50.000 ευρώ! Μία ή ένας θα τα καταφέρει. Ποιος;

μαγειρικήριάλιτιMasterChefMasterChef 6παίκτεςειδήσεις τώραΛεωνίδας Κουτσόπουλος