Lifestyle|04.02.2019 00:53

Survivor 3: Αυτοί είναι οι τρεις Έλληνες υποψήφιοι προς αποχώρηση (vids)

Newsroom

Στο δεύτερο επεισόδιο του «Survivor 3», οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ανάμεσα στην Ελλάδα και Τουρκία

Η ελληνική ομάδα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα και έτσι έχασε με σκορ 10 - 8. Στην τελευταία μάχη, ο Χικμέτ ήταν πολύ εύστοχος και κέρδισε τον Κυριάκο.

Στο πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, οι δύο παίκτες που κέρδισαν και εξαιρέθηκαν από την ψηφοφορία προς αποχώρηση ήταν οι Ρία Κολοβού και Τόνι Σταυράτης. 

Στη συνέχεια, όλοι οι παίκτες, Έλληνες και Τούρκοι, οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου πραγματοποιήθηκε και η ψηφοφορία προς αποχώρηση των Ελλήνων. Από την ψηφοφορία των παικτών βγήκε η Ιουλιέτα Κίτρινου, ενώ οι άλλοι δύο είναι ο Σπύρος Γουργούπης ή αλλιώς Dr Pips και η Ντέμη Τσαγανού. 

Ωστόσο, στο συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης Μαργαρίτης έπρεπε αναγκαστικά να επιστρέψει στην Αθήνα και στη θέση του θα έρθει άλλος παίκτης καθώς τραυματίστηκε σοβαρά την πρώτη μέρα στο παιχνίδι.

«Πρέπει να σας πληροφορήσω ότι δεν είναι καλά τα νέα. Η διάγνωση των γιατρών υποχρεώνει τον Δημήτρη Μαργαρίτη να επιστρέψει στην Ελλάδα. Επειδή αυτή είναι μια αναπάντεχη εξέλιξη για το παιχνίδι, θα πρέπει να το διορθώσουμε. Θα φέρουμε έναν αντικαταστάτη για τον Δημήτρη πάρα πολύ σύντομα», ανέφερε ο Έλληνας παρουσιαστής.

 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

SurvivorSurvivor 2019