Survivor 3: Η ελληνική ομάδα έχασε την ασυλία (vid)
Νίκη δεν μπορεί να σταυρώσει η ελληνική ομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο δεύτερο επεισόδιο του «Survivor 3», οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ανάμεσα στην Ελλάδα και Τουρκία.
Το αγώνισμα ασυλίας ήταν αρκετά απαιτητικό, καθώς οι παίκτες κλήθηκαν να σύρουν έναν τεράστιο κύλινδρο και στη συνέχεια ο ένας εκ των δύο παικτών να τρέξει να φτιάξει παζλ και να ρίξει δυο στεφάνια σε δοκούς.
Η Έλληνες παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα και έτσι έχασαν με σκορ 10 - 8. Στην τελευταία μάχη, ο Χικμέτ ήταν πολύ εύστοχος και κέρδισε τον Κυριάκο.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
Ciao Γιώργο - Ένα αστέρι της σκηνής γυρίζει στον ουρανό του
«Οι Ρώσοι έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες»: Προειδοποίηση Ολλανδών για phising σε WhatsApp και Signal
Το πρώτο μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ στον λαό του Ιράν: «Δεν θα παραιτηθούμε από την εκδίκηση - Να συνεχιστεί το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ»
Επιστήμονες ανακάλυψαν: Η Σαχάρα ήταν κάποτε πράσινη και βροχερή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



