Lifestyle|13.02.2022 12:50

Γιάννης Πάριος: Το Τwitter «προσκυνά» τον πιο ερωτικό τραγουδιστή - «Είσαι ο μέγιστος» έγραψε η Ναταλία Γερμανού

Newsroom

Μία βραδιά-ύμνο στον έρωτα χάρισε ο Γιάννης Πάριος χθες στους τηλεθεατές του MEGA. Σε συνεργασία με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο γιος του, Good Job Nicky και ο Αντώνης Ρέμος, ο τραγουδιστής χάρισε στο κοινό του μοναδικές ερμηνείες και φυσικά, αποθεώθηκε στο Twitter.

Εκτός από τις αφιερώσεις που έκαναν στα δικά τους πρόσωπα, οι χρήστες του Twitter ανακήρυξαν τον Γιάννη Πάριο «θεό του έρωτα» και έγραψαν μερικά κορυφαία σχόλια για τον ερμηνευτή. «Είσαι ο μέγιστος» έγραψε η Ναταλία Γερμανού. «Δεν ξαναγεννιέται άλλος Γιάννης Πάριος» έγραψε η Χαρά Βέρρα.

Το «φαινόμενο Πάριος» έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου έχει τραγουδήσει τον έρωτα, γράφει στίχους και μουσική και τα τραγούδια του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. 

«Θεός του έρωτα» έγραψαν για τον Γιάννη Πάριο στο Twitter

Πώς «γεννήθηκε» το όνομα Γιάννης Πάριος 

O σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής Γιάννης Πάριος είχε βρεθεί καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» (14/11/2021) και είχε διηγηθεί - μεταξύ άλλων - την ενδιαφέρουσα η ιστορία πίσω από την αλλαγή του ονόματός του, από Γιάννης Βαρθακούρης σε Γιάννης Πάριος. «Νονοί του ονόματος ήταν πολλοί. Και ο Μάκης Μάτσας και εγώ και ο Γιώργος ο Κατσαρός», είπε ο τραγουδιστής.

Για την αλλαγή του επιθέτου του Γιάννη Πάριου μίλησε και ο πρόεδρος της Minos EMI, Μάκης Μάτσας. «Η φωνή του Γιάννη με εντυπωσίασε και του πρότεινα να κάνουμε ένα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας. Όταν τον ρώτησα πως τον λένε και μου αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα, του είπα: "το Βαρθακούρης, είναι τόσο σκληρό όνομα σε σχέση με τη βελούδινη φωνή σου". Όταν μου είπε ότι είναι από την Πάρο, τότε σκέφτηκα το Γιάννης Πάριος. Και έτσι βαφτίστηκε το "Γιάννης Πάριος"», συμπλήρωσε ο κ. Μάτσας.

ειδήσειςτραγουδιστήςΑντώνης ΡέμοςΓιάννης Πάριος