Lifestyle|05.02.2019 09:48

Το Τατουάζ - επόμενα επεισόδια: Ο Ορφέας στη φυλακή δεν μετανιώνει - είμαι ο σωτήρας (vid)

Αλέξης Μίχας

Διαβάστε τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ:

Την ώρα που τα ειδεχθή εγκλήματα του Ορφέα σοκάρουν την τοπική κοινωνία της Αίγινας και οδηγούν στην κατάρρευση την οικογένεια Μελά, ο σίριαλ κίλερ προφυλακίζεται με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Στο Λονδίνο, η Μαργκώ είναι έξαλλη με την Κασσάνδρα, αγνοώντας το γεγονός πως η γοητευτική και μυστηριώδης γυναίκα έχει ήδη πλησιάσει τον γιο της, Τόνι.

Λίγο αργότερα, στην Τατιάνα φτάνει το τυπικό χαρτί του διαζυγίου και η αστυνομικός συνειδητοποιεί πως όλα τελειώνουν οριστικά με τον Τόνι. Η Ελένη είναι σοκαρισμένη με την υπόθεση του Ορφέα και κατηγορεί συνέχεια τον εαυτό της ότι ενώ είχε σημάδια τα αγνοούσε. Η Άννα με πολύ κόπο καταφέρνει να την πείσει να πάει για λίγες ημέρες στο Λονδίνο για να ηρεμήσει. Ούτε όμως στα Μετέωρα η κατάσταση είναι καλή. Από τη μια η σύλληψη του Ορφέα, από την άλλη οι αναμνήσεις της απαγωγής, οδηγούν πλέον την Όλγα καθαρά στον αλκοολισμό. Η κατάσταση αυτή φέρνει εντάσεις στη σχέση της με τη μικρή Λήδα αλλά και τον Στέφανο.

T

Σε μια προσπάθεια να μη χάσει τον σύντροφό της, η Όλγα τού υπόσχεται πως θα κόψει το ποτό, όμως τον κοροϊδεύει. Ένας δημοσιογράφος καραδοκεί έξω από το σπίτι του Αλέξανδρου προκειμένου να του αποσπάσει δηλώσεις για τον Ορφέα. Ο Άλεξ γίνεται έξαλλος, χειροδικεί εναντίον του και το αποτέλεσμα είναι να καταλήξει στο Αυτόφωρο. Ο Μάνος, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Ορφέα, σοκάρεται από το πόσο αμετανόητος είναι ο σίριαλ κίλερ, καθώς του δηλώνει πως όχι μόνο δεν μετανιώνει, αλλά θεωρεί τον εαυτό του σωτήρα της κοινωνίας! 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Το Τατουάζ