Lifestyle|15.02.2022 11:27

Ιωάννα Παλιοσπύρου για μητέρα Γαρυφαλλιάς: «Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της με αξιοπρέπεια και αγάπη»

Newsroom

«Μια συγκλονιστική συζήτηση, με μια υπέροχη μάνα» έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Instagram για την κουβέντα που έκανε στην podcast εκπομπή της με τη μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, Αλέκα Ψαράκου. Οι δυο γυναίκες, που έχουν επιβιώσει από σκληρές δοκιμασίες της ζωής, αγκαλιάστηκαν σφιχτά και τις φωτογραφίες ανήρτησε η Ιωάννα στο προφίλ της.

Στη λεζάντα η Ιωάννα έγραψε: «Μια συγκλονιστική συζήτηση, με μια υπέροχη ΜΑΝΑ, που πάντα προτεραιότητα της είναι η οικογένεια και τα παιδιά της. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της με αξιοπρέπεια και αγάπη, μετά τη δολοφονία της αγαπημένης της κόρης Γαρυφαλλιάς. Αλεξάνδρα, @aleka.mak σε ευχαριστούμε για τη δύναμη που δείχνεις και για τα μαθήματα που μας δίνεις. Σ’ αγαπώ».

 

«Η Γαρυφαλλιά είχε ένα αγγελικό πρόσωπο και καλή γνώμη για όλα. Μπορεί να νόμιζε ότι μπορούσε να τον αλλάξει», είπε για την κόρη της, που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο. «Δεν μπορούσα να πω στη Γαρυφαλλιά να μην πάει στη Φολέγανδρο. Ήξερα πού θα είναι και με ποιον. Συζητούσαμε για τη σχέση της, μου είχε πει κάποια πράγματα. Δεν γινόταν να φανταστώ ότι θα γινόταν αυτό το πράγμα…», είπε η Αλέκα Ψαράκου και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν θα ήθελε να της πει κάτι η οικογένεια του δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς. «Με πήρε η αδερφή του να μου πει ότι φοβάται για τη ζωή της. Τι να κάνω εγώ;».

Τη Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου, η Αλέκα Ψαράκου βρέθηκε στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Η μάνα της άτυχης φοιτήτριας, με το που είδε τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς να την πλησιάζει στα δικαστήρια  - λίγο πριν από τη δίκη σε δεύτερο βαθμό για το βιασμό και τη δολοφονία της κόρης της - κατέρρευσε στην αγκαλιά της. Το συγκλονιστικό στιγμιότυπο αποτυπώθηκε στο φωτογραφικό φακό. Μάλιστα λίγο μετά ήρθε και η μητέρα της Ερατούς, της κοπέλας που είχε δολοφονηθεί στη Λέσβο το 2019, και αγκαλιάστηκαν και οι τρεις.

γυναικοκτονίαΙωάννα Παλιοσπύρουειδήσεις τώραδολοφονία