Lifestyle|18.02.2022 15:15

Bella και Gigi Hadid: Η προκλητική φωτογράφιση για την καμπάνια της Donatella Versace που έγινε viral

Newsroom

H 66χρονη Ντονατέλα Βερσάτσε (Donatella Versace) διάλεξε τις αδελφές Χαντίντ για τη διαφημιστική καμπάνια της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 του οίκου Versace. Η σχεδιάστρια μόδας πόζαρε ανάμεσα στις Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ με ένα βινύλ μαύρο φόρεμα μεταμορφωμένη στην απόλυτη μυθολογική Μέδουσα, αλλά το... καλύτερο το φυλούσε για μετά!

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας ανέβασε στο Instagram, μια εικόνα στην οποία τα δύο διάσημα μοντέλα δεν φορούν ρούχα και καλύπτουν τα επίμαχα σημεία με τσάντες της συλλογής Versace. Η καμπάνια - όπως δήλωσε η Ντονατέλα - δίνει έμφαση στο θεσμό της οικογένειας (;) και τα δύο μοντέλα απαθανατίζονται από τον φακό του φωτογραφικού διδύμου Mert Alas and Marcus Piggott σε ένα σκηνικό που παραπέμπει στον Κήπο της Εδέμ, την Εύα και το προπατορικό αμάρτημα.

 

«Οι Versace θεότητές μου» τις αποκαλεί η Ντονατέλα στην ανάρτησή της, ενώ οι αδελφές Χαντίντ μοιάζουν με Αφροδίτες του Μποτιτσέλι. Η ... δουλειά της Μπέλα ήταν ίσως λίγο πιο απαιτητική αφού στο πόδι της σκαρφαλώνει ένα φίδι... Και οι δύο κρατούν ένα κόκκινο μήλο!

Κλόντια Σίφερ - Όταν πόζαρε κι εκείνη γυμνή με τον Σιλβέστερ Σταλόνε

Το supermodel των 90s, Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer) έχει στο παλμαρέ της μια ανάλογη πόζα με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, για τον οίκο, το 1995. «Tότε και τώρα, κάποια πράγματα δεν τελειώνουν ποτέ. Το λατρεύω τόσο πολύ» έγραψε σε ανάρτησή της για τη φωτογράφιση που έγινε από τον αξεπέραστο φωτογράφο Ρίτσαρντ Άβεντον

 

Αναφορικά με τη νέα καμπάνια του οίκου η Ντονατέλα είχε δηλώσει: «Ήθελα αυτές οι εικόνες να επικεντρωθούν στην αδελφοσύνη (της οικογένειας). Λατρεύω αυτή την καμπάνια τόσο πολύ που δεν θα μπορούσα παρά να συμμετάσχω με τις Versace βασίλισσές μου σε ένα στιγμιότυπο!! Κορίτσια, είστε πηγή έμπνευσης και ενδυνάμωσης και σας αγαπώ πάρα πολύ».

Χωρισμός για τις αδελφές Χαντίντ

Βέβαια το διάστημα αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο για τις δύο αδελφές. Η Μπέλα Χαντίντ πρόσφατα αποκάλυψε ότι έχει θέματα ψυχικής υγείας και παλεύει με την κατάθλιψη. Η Μπέλα μοιράστηκε στα social μια σειρά φωτογραφιών της ίδιας όπου κλαίει, καλώντας οποιονδήποτε παλεύει με ζητήματα ψυχικής υγείας, να θυμάται πως «δεν είσαι μόνος». Φήμες τη θέλουν να μην μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον The Weeknd.

Χωρισμός και μάλιστα επεισοδιακός και για την Τζίτζι, η οποία απέκτησε και το πρώτο της παιδί. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο σύζυγός της γνωστός μουσικός Zayn Malik διατηρούσε παράλληλη σχέση με τη μεσίτρια, τηλεοπτική περσόνα και star του «The Only Way Is Essex», Abi Clarke, στην οποία έλεγε ότι η σχέση του με την 26χρονη Χαντίντ είχε τελειώσει. Το ζευγάρι χώρισε έναν μόλις χρόνο μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, ενώ πήγες του People ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής επιτέθηκε στη μητέρα του μοντέλου, Γιολάντα Χαντίντ.

Τζίτζι ΧαντίντΝτονατέλα ΒερσάτσεφωτογράφισηΜπέλα Χαντίντειδήσεις τώρα