Lifestyle|20.02.2022 13:26

Τομ Χανκς: «Μεγαλώνοντας δεν είχα ισχυρό ανδρικό πρότυπο» λέει ο 31χρονος γιος του

Newsroom

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube, ο Τσετ Χανκς (Chet Hanks) κατηγορεί τον πατέρα του πως δεν του έδωσε «ισχυρό ανδρικό πρότυπο». Συγκεκριμενα, ο 31χρονος μουσικός και ηθοποιός, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με τα ναρκωτικά καθώς ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη, έχει κατηγορηθεί για κακοποίηση από πρώην σύντροφό του, ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας έκανε δηλώσεις πως δεν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ανέφερε πως ο Τομ δεν του στάθηκε ως πατέρας όταν τον είχε ανάγκη.

«Ποτέ δεν είχα κάποιον να μου πει: "αδερφέ, μην δίνεις δεκάρα γι' αυτούς τους τύπους που σου κάνουν bullying. Έχεις όλα αυτά που ένα παιδί ονειρεύεται και αυτό που θέλουν οι άλλοι, είναι να σου πετούν λάσπη, προκειμένου να αισθάνονται εκείνοι καλά, επειδή πολύ απλά ζηλεύουν". Θα ήθελα, λοιπόν, να τ' ακούσω όλα αυτά από τον άνδρα της οικογένειάς μου. Δεν είχα κανέναν να μου το πει» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων. 

Σε άλλο σημείο του βίντεο, αναφερόμενος στα χρόνια που ήταν μικρός, είπε: «Ένιωσα πολλή απόρριψη, αρνητισμό και αντιπαλότητα, γιατί πολύ απλά κανείς δεν με βοήθησε να νιώσω καλύτερα». Βέβαια ξεκαθάρισε ότι καταλαβαίνει πως το να μεγαλώνεις με προνόμια μπορεί να φέρει δυσαρέσκεια σε όσους δεν είναι τόσο τυχεροί. «Σίγουρα υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα. Κάνω διάφορα κουλ πράγματα που πολλοί δεν έχουν την ευκαιρία να κάνουν» σημείωσε. «Μπορώ να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο, να μένω σε ωραία ξενοδοχεία, να πετάω με ιδιωτικά αεροπλάνα και είμαι πολύ ευλογημένος γι' αυτό. Δεν θα το άλλαζα».

Ο ράπερ του «White Boy Summer», ο οποίος δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στα social media και επιδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα του, πρόσθεσε ότι λόγω της «σκληρής εικόνας» του και της ικανότητάς του να προκαλεί φόβο, αρκετοί που τον αντιπαθούσαν, δεν είχαν ποτέ το θάρρος να τον αντιμετωπίσουν κατά πρόσωπο. «Ήταν πάντα πίσω από την πλάτη μου με τη μορφή κουτσομπολιού» εξήγησε.

Ακόμη, ο Τσετ Χανκς εξομολογήθηκε πως «η εμπειρία μου ήταν περίπλοκη γιατί, εκτός από το ότι η φήμη ήταν ήδη τοξική, δεν ήμουν καν διάσημος. Ήμουν απλώς ο γιος κάποιου διάσημου, επομένως δεν είχα κάνει τίποτα για ν' αξίζω κάποια αναγνώριση και αυτό δημιούργησε μεγάλη περιφρόνηση».

 

 

Η πρώην σύντροφος του Τσετ Χανκς τον κατηγόρησε για επίθεση

Τον περασμένο Απρίλιο κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του Τσετ Χανκς, από την πρώην σύντροφό του, η οποία ισχυρίζεται ότι της ασκούσε βία. Όπως ανέφερε δημοσίευμα της Daily Mail, ο 31χρονος Τσέστερ διατηρούσε μία περιπετειώδη σχέση με την νεαρή Κιάρα Πάρκερ (Kiana Parker), η οποία αφού χώρισαν τον κατήγγειλε για σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία. Το πινγκ πονγκ μηνύσεων συνεχίστηκε με καταγγελίες από τη μεριά του Τσετ για άσκηση βίας στον ίδιο.

Η πρώην σύντροφος του γιου του Τομ Χανκς τον κατηγόρησε ότι της επιτέθηκε και εκείνη αμύνθηκε, ενώ μέρος του περιστατικού έχει καταγραφεί σε βίντεο που διέρρευσε στη δημοσιότητα από το TMZ. Ο δικαστής αποφάσισε ότι ο Τσετ θα πρέπει να μείνει μακριά από την Πάρκερ, μετά τους ισχυρισμούς της ότι ήταν κακοποιητικός και σε άλλες φάσεις της σχέσης τους. Στο βίντεο ο Χανκς εικονίζεται με αίμα να τρέχει από το πρόσωπό του μετά από το περιστατικό, καθώς εκείνη αντέδρασε και του πέταξε ένα σκεύος στο κεφάλι. Ο Τσετ αρνείται ότι υπήρξε κακοποίηση από πλευράς του, ενώ την κατήγγειλε για επίθεση με μαχαίρι.

Ο γιος του Τομ Χανκς έχει παίξει στις ταινίες «Empire» και «Shameless», αλλά και στη σειρά «Showtime», ενώ ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική. Τέλος, έχει μια πεντάχρονη κόρη από προηγούμενη σύντροφό του, ενώ πολιτογραφήθηκε Έλληνας μαζί με τους διάσημους γονείς του.

πατρότηταΤομ Χανκςηθοποιόςbullyingειδήσεις τώραyoutube