Lifestyle|21.02.2022 09:50

«Bridgerton»: Ριάλιτι γνωριμιών στα χνάρια της σειράς - 16 άνδρες διεκδικούν μια γυναίκα με τον «παλιομοδίτικο» τρόπο

Newsroom

Ένα ριάλιτι γνωριμιών εμπνευσμένο από την πετυχημένη σειρά του Netflix «Bridgerton» θα προβληθεί σύντομα από το αμερικανικό κανάλι NBC. Στο πρώτο τρέιλερ του «The Courtship», που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 6 Μαρτίου, 16 άνδρες θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν την καρδιά μιας γυναίκας.

Η διαφορά με άλλα ριάλιτι γνωριμιών είναι ότι το φλερτ και η προσπάθεια να κερδίσουν την καρδιά της πρωταγωνίστριας θα γίνει με τον... παλιομοδίτικο τρόπο! Βόλτες με άμαξα, τοξοβολία, ξιφομαχία, χοροί αντικριστοί και χειρόγραφες σημειώσεις αγάπης σε ένα σκηνικό που θυμίζει την εποχή της αντιβασιλείας στην Αγγλία.

«Σε αυτήν την κλασική ανατροπή στα σύγχρονα ραντεβού, μια γυναίκα μεταφέρεται σε έναν κόσμο της εποχής της αντιβασιλείας όπου κύριοι ανταγωνίζονται για την αγάπη της. Μεταφερόμενοι σε μια Αγγλία την εποχή της Αντιβασιλείας, μια ομάδα από υποψήφιους μνηστήρες θα πρέπει να κερδίσει την καρδιά της ηρωίδας μας και την αυλή της. Μένοντας σε ένα κάστρο στην ύπαιθρο, σε ένα όμορφο σκηνικό από κυματιστούς λόφους, η ηρωίδα και οι μνηστήρες θα βιώσουν αυτό από το οποίο φτιάχνονται τα όνειρα», αναφέρει η περιγραφή της εκπομπής.

Οι συμμετέχοντες μένουν στο «μαγικό» Castle Howard, ένα αρχοντικό σπίτι στο Βόρειο Γιορκσάιρ της Αγγλίας, το οποίο όσοι έχουν δει τη σειρά «Bridgerton» θα αναγνωρίσουν ως το σπίτι του Δούκα του Χέιστινγκς. Χτισμένο το 1700, εξακολουθεί να είναι η ιδιωτική κατοικία της οικογένειας Χάουαρντ, για περισσότερα από 300 χρόνια.

«The Courtship» - Είμαστε σε ένα παραμύθι και είμαι έτοιμη να ερωτευτώ

«Είμαστε σε ένα παραμύθι και είμαι έτοιμη να ερωτευτώ». Η περιζήτητη νεαρή εργένισσα του νέου τηλεοπτικού ριάλιτι, είναι η Νικόλ Ρέμι (Nicole Remy), μια μηχανικός λογισμικού από το Σιάτλ και χορεύτρια, της οποίας οι 16 επίδοξοι... σύντροφοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την καρδιά κατά τη διάρκεια μιας «διαχρονικής αναζήτησης για έρωτα» μέσα σε ένα παραμυθένιο τοπίο.

 

«Το σύγχρονο ραντεβού δεν λειτουργεί», συνεχίζει, προσθέτοντας ότι αναζητά «περισσότερη εθιμοτυπία, σωστή συμπεριφορά και ιπποτισμό». «Θα επιλέξεις τον κύριο με τον οποίο θέλεις να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου», της λέει ο παρουσιαστής Ρικ Έντουαρτς. Όλοι οι συμμετέχοντες φορούν ρούχα εποχής, ενώ κάποια στιγμή οι υποψήφιοι μνηστήρες θα γνωρίσουν και τους γονείς της κοπέλας. 

ριάλιτιφλερτειδήσεις τώραBridgerton