Lifestyle|04.02.2019 17:53

Τα bootcamps του MasterChef 2019 ξεκινούν! Τέσσερις παίκτες που δεν θα ξεχάσουμε (vid)

Newsroom

Οι τρεις κριτές του MasterChef 2019 αναζητούν σήμερα, και στα υπόλοιπα δυο bootcamps, τους 21 μάγειρες και μαγείρισσες, που θα συνεχίσουν στον διαγωνισμό.

Οι καλύτεροι μάγειρες από όλη την Ελλάδα, που πέρασαν από τα auditions, μπαίνουν για πρώτη φορά στην ανανεωμένη και εντυπωσιακή κουζίνα του MasterChef! 

Τα πάντα βρίσκονται στη θέση τους για την εκκίνηση του μεγάλου μαγειρικού αγώνα. Οι εκπλήξεις έρχονται η μια μετά την άλλη για τους συμμετέχοντες, αφού αυτή τη φορά το παιχνίδι παίζεται αλλιώς.

Στη διαδικασία των bootcamps, οι τρεις κριτές αναζητούν, ο καθένας ξεχωριστά για την ομάδα του, συνολικά επτά μάγειρες. 

Οι κριτές κάνουν τις επιλογές τους. Οι υποψήφιοι όμως, που θα τους δοθεί η «χρυσή» ποδιά τι αποφάσεις θα πάρουν; Σε ποιους κριτές θα δείξουν την προτίμηση τους και σε ποιους όχι ; 

Δείτε το trailer:

Ανάμεσα στους υποψήφιους που πέρασαν από την κουζίνα των πρώτων επεισοδίων ξεχωρίσαμε τέσσερις:

Ο Αφγανός που συγκλόνισε με την ιστορία του! Ο Ζαχίρ Γιαβαρί από το Αφγανιστάν κουβαλάει μια πολύ μεγάλη και θλιβερή ιστορία, την οποία αφηγήθηκε στους κριτές του MasterChef.

 

Η στιγμή… ασυνεννοησίας που έγινε viral! «Το κρατς;» τον ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης… «Το κράτησα λίγο ελαφρώς» είπε ο Χρήστος Μπάρκας και ο Πάνος Ιωαννίδης κρατ’σ’ το γέλιο του! «Όχι, όχι το κρατς που κάνει μέσα, είναι χώμα, δεν σου λέω ότι το κράτησες», εξήγησε με αθώα διάθεση ο κριτής.

 

Ο Αριστοτέλης Καλλινίκου έχει μάθει να ξεπερνάει τις δυσκολίες της ζωής και να αναζητεί νέες προκλήσεις. Και μία από αυτές είναι και το MasterChef! «Από μικρό παιδί είχα αγάπη για τη μαγειρική, προσπάθησα να το εντάξω στη ζωή μου επαγγελματικά, αλλά δυστυχώς λόγω κάποιας σοβαρής ασθένειας ναυάγησε», είπε αρχικά ο διαγωνιζόμενος και εν συνεχεία έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους που είναι καθηλωμένοι σε αναπηρικό αμαξίδιο, όπως εκείνος.

 

Και η οντισιόν του Θάνου Σπανού, του πωλητή ρούχων που έφτιαξε ένα γαλακτομπούρεκο και εντυπωσίασε τους κριτές.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

MasterChefMasterChef 2019