Lifestyle|27.02.2022 12:34

«Saturday Night Live»: Συγκινητική έναρξη με χορωδία και παραδοσιακό τραγούδι από την Ουκρανία - Κεριά σχηματίζουν τη λέξη «Κίεβο»

Newsroom

Το δημοφιλές σόου «Saturday Night Live» στηρίζοντας συμβολικά τον λαό της Ουκρανίας εν μέσω της εισβολής που δέχεται από ρωσικά στρατεύματα έκανε μια συγκινητική έναρξη που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ουκρανική χορωδία τραγούδησε ένα παραδοσιακό τραγούδι, μπροστά από αναμμένα κεριά με τη λέξη «Κίεβο».

Το 13ο επεισόδιο της 47ης σεζόν του τηλεοπτικού σόου άνοιξαν με συγκίνηση οι Kate McKinnon και Cecily Strong δίνοντας τη σκυτάλη στα μέλη της Ουκρανικής Χορωδίας Dumka της Νέας Υόρκης. Άνδρες και γυναίκες τραγουδιστές με παραδοσιακές ενδυμασίες τραγούδησαν μια «Προσευχή για την Ουκρανία», αντικατοπτρίζοντας το πνεύμα ενός λαού που βρίσκεται υπό επίθεση.

Η σκηνή της εκπομπής πλημμύρισε με κεριά, κίτρινα λουλούδια και τα εθνικά χρώματα της Ουκρανίας (μπλε και κίτρινο). Μετά το τέλος του τραγουδιού οι McKinnon και Strong έκαναν την έναρξη με μία αγκαλιά: «Ζωντανά από τη Νέα Υόρκη» ενώ η κάμερα έκανε ζουμ στη λέξη «Κίεβο». 

Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες
Γιατροί του Κόσμου για την Ουκρανία
*
 Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για Ουκρανία
Global Citizen - Βοήθεια στην Ουκρανία

πόλεμοςειδήσεις τώραχορωδίαΟυκρανίαSaturday Night LiveΡωσία