Ουκρανία: Στην πρώτη γραμμή των γεγονότων το OPEN – Το μοναδικό ελληνικό κανάλι που είχε 24ωρη μετάδοση
NewsroomΤο Οpen ήταν το μόνο ελληνικό κανάλι που, και χθες Σάββατο, μετέδωσε σε 24ωρη βάση τις δραματικές εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας.
Με ανταποκρίσεις του Χρήστου Νικολαϊδη από το Κίεβο, ο οποίος είναι ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος που βρίσκεται στην ουκρανική πρωτεύουσα και του Σωτήρη Δανέζη από τη Μαριούπολη.
Διαρκείς ήταν και οι παρεμβάσεις του Θανάση Αυγερινού από το Ροστόφ, του Μιχάλη Ιγνατίου από την Ουάσιγκτον, του Παντελή Βαλασσόπουλου από το Βερολίνο, της Μαρίας Αρώνη από τις Βρυξέλλες, της Μαρίας Ζαχαράκη από την Κωνσταντινούπολη.
Οι τηλεθεατές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συνεχή ροή ενημέρωσης, ανεβάζοντας το ποσοστό του Open στο 11,2%.
Το κεντρικό δελτίο με τον Γιάννη Παπαδόπουλο έφτασε το 13%. Από τις 5:30 το πρωί, με τη Φαίη Μαυραγάνη, στη συνέχεια με την Ευλαμπία Ρέβη, τον Βασίλη Τσεκούρα, τη Ματίνα Παπαδέα, την Αλεξία Τασούλη και τον Χρήστο Τσιγουρή, όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των γεγονότων.
- Πετράλωνα: «Μόνο 1 στις 10 άδειες ελέγχεται» - Οι μηχανικοί του Δημοσίου καταγγέλλουν διάλυση των ελεγκτικών μηχανισμών
- Αντιπυρική περίοδος: 245 Ευρωπαίοι πυροσβέστες στην Ελλάδα
- Πολυκατοικίες: Οροφοδιαμερίσματα... στα δύο και ασυνέπεια τέλος - Τι αλλάζει με το νέο νομοσχέδιο
- Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών: Τα βέλη στον Τσίπρα και η «αναπόφευκτη» διαγραφή Σαμαρά