Ουκρανία: Στην πρώτη γραμμή των γεγονότων το OPEN – Το μοναδικό ελληνικό κανάλι που είχε 24ωρη μετάδοση
NewsroomΤο Οpen ήταν το μόνο ελληνικό κανάλι που, και χθες Σάββατο, μετέδωσε σε 24ωρη βάση τις δραματικές εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας.
Με ανταποκρίσεις του Χρήστου Νικολαϊδη από το Κίεβο, ο οποίος είναι ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος που βρίσκεται στην ουκρανική πρωτεύουσα και του Σωτήρη Δανέζη από τη Μαριούπολη.
Διαρκείς ήταν και οι παρεμβάσεις του Θανάση Αυγερινού από το Ροστόφ, του Μιχάλη Ιγνατίου από την Ουάσιγκτον, του Παντελή Βαλασσόπουλου από το Βερολίνο, της Μαρίας Αρώνη από τις Βρυξέλλες, της Μαρίας Ζαχαράκη από την Κωνσταντινούπολη.
Οι τηλεθεατές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συνεχή ροή ενημέρωσης, ανεβάζοντας το ποσοστό του Open στο 11,2%.
Το κεντρικό δελτίο με τον Γιάννη Παπαδόπουλο έφτασε το 13%. Από τις 5:30 το πρωί, με τη Φαίη Μαυραγάνη, στη συνέχεια με την Ευλαμπία Ρέβη, τον Βασίλη Τσεκούρα, τη Ματίνα Παπαδέα, την Αλεξία Τασούλη και τον Χρήστο Τσιγουρή, όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των γεγονότων.
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε