Lifestyle|15.03.2022 13:02

Δημήτρης Κοντομηνάς: Σε στενό κύκλο η κηδεία του επιχειρηματία - Ξέσπασε ο Δήμος Βερύκιος για την «παραπλανητική ώρα»

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Μαρία Κοντομηνά, Αριστοτέλης Τζιαμπίρης (NDP photo)
Η αδερφή του Δημήτρη Κοντομηνά Κίττυ (NDP photo)
Μέμος Κολιάτσος και Μαρία Νικόλτσιου με τον γιο τους (NDP photo)
(NDP photo)
(NDP photo)
(NDP photo)
Μαρία Κοντομηνά, Αριστοτέλης Τζιαμπίρης (NDP photo)

Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε η κηδεία του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, το πρωί της Τρίτης (15/03), στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε τη Δευτέρα στο αγαπημένο του νησί, την Ύδρα, ύστερα από απόφαση της μονάκριβης κόρης του, και σήμερα, ο άλλοτε ισχυρός επιχειρηματίας της Ελλάδας, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, που τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο δίνοντας μάχη για τη ζωή, απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης (10/3) σε ηλικία 83 ετών.

Στο Α' Νεκροταφείο βρέθηκαν ελάχιστοι στενοί φίλοι του Δημήτρη Κοντομηνά και φυσικά η κόρη του, Μαρία με τον σύζυγό της, και η αδελφή του, Κίτυ, οι οποίοι ήταν συντετριμμένοι στο τελευταίο «αντίο». Εκεί ήταν και η δημοσιογράφος του Alpha, Μαρία Νικόλτσιου, η οποία ήταν και κουμπάρα του Δημήτρη Κοντομηνά, καθώς είχε βαφτίσει τον γιο της.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στην ταφή δεν παρευρέθηκαν άνθρωποι που δούλεψαν για αρκετά χρόνια δίπλα στον επιχειρηματία και υπήρξαν φίλοι του. Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε μέσω της εκπομπής «Πρωινό», λέγοντας πως «όλοι αυτοί που έτρωγαν και ευνοήθηκαν τόσα χρόνια από τον Κοντομηνά δεν πήγαν για να τον τιμήσουν».

Ξέσπασε ο Δήμος Βερύκιος – «Τον ταλαιπωρούν και μετά θάνατον, ντροπή»

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ύδρα, όπου βρέθηκαν η οικογένεια, οι συγγενείς και κάποιοι φίλοι του επιχειρηματία. Πολύ δύσκολες ώρες για την μονάκριβη κόρη του, Μαρία με τον σύζυγό της, Αριστοτέλη Τζιαμπίρη, οι οποίοι αποχαιρέτησαν τον Δημήτρη Κοντομηνά στον στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ο Δήμος Βερύκιος μέσα από το Twitter ξέσπασε, διευκρινίζοντας πως η ώρα ταφής είναι στις 9 το πρωί και όχι στις 11, όπως διέρρευσε.

«Τον ταλαιπωρούν και μετά θάνατον. Δίνουν παραπλανητική ώρα για την ταφή. Την έχουν προγραμματίσει να την κάνουν ινκόγκνιτο στις 9πμ, ενώ έχουν διαρρεύσει στους φίλους του ότι θα είναι στις 11πμ. Ντροπή», έγραψε στο Τwitter o Δήμος Βερύκιος.

Σήμερα, λοιπόν, ο Δήμος Βερύκιος, στον αέρα του Happy Day, είπε αρχικά: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ουδέποτε είχε εκφράσει την επιθυμία η κηδεία του να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, στα κλεφτά και στα μουλωχτά».

κηδείαAlpha TVΔημήτρης Κοντομηνάςειδήσεις τώραεπιχειρηματίαςInteramerican