Lifestyle|15.03.2022 18:56

Τάκης Ζαχαράτος: Σε παιδιά από την Ουκρανία τα έσοδα της παράστασής του «Strangers in the night»

Newsroom

Λίγες ημέρες αφότου «έφυγε» από τη ζωή ο πρωταθλητής στίβου πατέρας του, Δημήτρης Ζαχαράτος, ο Τάκης Ζαχαράτος, με αφορμή την παράσταση «Strangers in the night» μίλησε μέσω Skype με ιδιαίτερη συγκίνηση για εκείνον το πρωί της Τρίτης 15 Μαρτίου, στην εκπομπή «Αταίριαστοι». 

Ο γνωστός performer, ανάμεσα σε άλλα, είπε πως η μία και μοναδική εν λόγω παράσταση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Μαρτίου είναι αφιερωμένη σε εκείνον, ενώ αποκάλυψε πως ο λόγος ύπαρξής της είναι ιερός. 

Ειδικότερα, ο κριτής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είπε στους δημοσιογράφους: «Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος πολύ δυνατός και πάντα μου έλεγε να μη σταματάω ποτέ, θα του την αφιερώσω αυτή την παράσταση. Θέλω πάρα πολύ να έρθει ο κόσμος να τη δει. Θα είναι μια βραδιά που πέρα από τον ιερό σκοπό που έχει, θα μας βοηθήσει να ξαναζεστάνουμε τις καρδιές μας. Με όλα αυτά που έχουν συμβεί, έχει παγώσει το συναίσθημα. Θέλω λοιπόν, μέσα από αυτή την παράσταση, να ξαναζεστάνουμε τις καρδιές μας, να αγαπηθούμε, να τραγουδήσουμε, να συγκινηθούμε, να γελάσουμε, να ξανασυνδεθούμε. Ζούμε μια εποχή που ενώ έχουμε τόσα Μέσα για να συνδεόμαστε, είμαστε αποξενωμένοι από τη χαρά και τους ανθρώπους γύρω μας».

Η παράσταση, με τον τίτλο «Strangers in the night», διοργανώνεται για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Lifeline Hellas κι έχει σκοπό την προσφορά θερμοκοιτίδων στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου», αλλά και τη στήριξη των παιδιών στην Ουκρανία. Είναι γνωστό πως ο γνωστός καλλιτέχνης είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά ζητήματα και με το ραντεβού στο Θέατρο Παλλάς το απέδειξε για ακόμα μία φορά.

ΟυκρανίαΤάκης Ζαχαράτοςπαράστασηέσοδαπόλεμος