Lifestyle|15.03.2022 23:12

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το #MeToo, η αμοιβαία απιστία και το τέλος του «Στην Υγειά μας»

Newsroom
Καλεσμένος στη δημόσια τηλεόραση και στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης 15 Μαρτίου 2022, βρέθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, το ιστορικό για την τηλεόραση μέλος των «Απαράδεκτων», αναφέρθηκε στις απιστίες του σε παλαιότερες σχέσεις ενώ κέρασε και δόσεις «Στην Υγεία μας» τους δημοσιογράφους Τάκη Γιαννούτσο και Θοδωρή Βαμβακάρη, καθώς δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και σε ακόμα ένα τηλεοπτικό project με το οποίο και έχει ταυτιστεί το όνομά του.

«Στην Υγειά μας»

Αναφορικά με τους λόγους που τον έκαναν να πει «αντίο» στο «Στην Υγειά μας» έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια, ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παρουσιαστής, είπε: «Δεν υπήρξε καν διαζύγιο, απλώς ξύπνησα μια μέρα στις 5:00 το πρωί και είπα, όχι ξαφνικά, μαζευόταν πράγμα μέσα μου, και είπα ότι πρέπει να σταματήσω για το καλό το δικό μου και της εκπομπής. Έτσι και έγινε. Είχα κουραστεί λίγο, τα 2-3 τελευταία χρόνια γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της απολύτου επιλογής και αρεσκείας μου για διάφορους λόγους, χατίρια και τα λοιπά. Έβαζα νερό στο κρασί μου. Αλλά κάποια στιγμή έμεινε σκέτο νερό και είπα ότι δεν με αντιπροσωπεύει απολύτως αυτό το πράγμα». 

Το κεφάλαιο «απιστία»

Τη σκυτάλη στο σερί των προσωπικών αποκαλύψεων, πήρε το θέμα των σχέσεων, και ειδικότερο το κεφάλαιο απιστία. «Όταν απιστούσα δεν ήταν κατ' ανάγκη επειδή δεν πήγαινε καλά η σχέση μου», αποκαλύπτει ο Σπύρος Παπαδόπουλος ο οποίος πρόσθεσε πως και ο ίδιος έχει πέσει «θύμα» της απιστίας. 

Το #MeToo 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης που θα προβληθεί απόψε, αναφέρεται στις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον χώρο του θεάτρου μέσω του κινήματος #MeToo: «Γίνανε και θλιβερά πράγματα εννοώ μια ωμοφαγία, ένας κανιβαλισμός κυρίως από ανθρώπους του χώρου που δεν το περίμενα».

συνέντευξηαπιστίαειδήσεις τώραΣπύρος ΠαπαδόπουλοςΣτην υγειά μας