Lifestyle|17.03.2022 11:42

Μελίνα Νικολαΐδη - Γιώργος Κακοσαίος: Η αποκάλυψη για τα δύο νεαρά παιδιά που τους ενώνει η μουσική

Newsroom

Μία αποκάλυψη έκπληξη έκανε ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day». Ειδικότερα, ο νεαρός τραγουδιστής, δήλωσε στην κάμερα πως ετοιμάζει συνεργασία με την κόρη της Δέσποινας Βανδή.

Μιλώντας στον δημοσιογράφου του πρωινού μαγκαζίνο, o ερμηνευτής εκδήλωσε τον θαυμασμό του για τη γνωστή τραγουδίστρια και στη συνέχεια είπε πως πρόκειται να εμφανιστεί στην εκπομπή «Chart Show» που εκείνη παρουσιάζει. Μάλιστα, εκεί ήταν και η τοποθεσία στην οποία έγινε η γνωριμία με τη Μελίνα Νικολαΐδη.

«Μπορεί στο μέλλον να έχουμε μια συνεργασία με την κόρη της», είπε ο 22χρονος ο οποίος ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του με επιτυχία. Ωστόσο, ο ίδιος δεν θέλησε να υπεισέλθει σε παραπάνω λεπτομέρειες.

Η 18χρονη κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή, που πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα γενέθλιά της, έχει μία υπέροχη φωνή όπως έχει δείξει με περηφάνια η μητέρα της μέσα από σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Ακολουθεί ένα ενδεικτικό post που δημοσιεύτηκε στο Instagram το 2019, με την 15χρονη τότε Μελίνα να τραγουδάει το «Swallow» της Lady Gaga και του Bradley Cooper από την ταινία «A Star Is Born».

 

Μελίνα ΝικολαΐδηΓιώργος ΚακοσαίοςΣυνεργασίαειδήσεις τώρα