Lifestyle|21.03.2022 11:30

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Το δημόσιο φιλί των ερωτευμένων στην τοποθεσία Κύπρος

Newsroom

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης δεν κρύβουν τον έρωτά τους ούτε στα social media αλλά ούτε και δημοσίως σε εξόδους τους. Στα πιο πρόσφατα νέα του ερωτευμένου ζευγαριού, οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα στην τοποθεσία Κύπρος. 

Όπως είναι γνωστό, η τραγουδίστρια λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων πηγαινοέρχεται στην Κύπρο τους τελευταίους μήνες. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, αυτή τη φορά ξέκλεψε λίγο χρόνο και βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό όπου εμφανίζεται η αγαπημένη του. Μάλιστα, κάποια στιγμή εκείνη τού αφιέρωσε το τραγούδι «Ένα τσιγάρο διαδρομή» και μόλις τελείωσε την ερμηνεία της, πήγε κοντά του, τον αγκάλιασε και αντάλλαξαν ένα «καυτό» φιλί» με τους θαμώνες να τους χειροκροτούν.

Ακολουθεί το οπτικοακουστικό απόσπασμα όπως το μετέδωσε το κυπριακό Το Τhema Οnline

Ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη Δέσποινα Βανδή 

Πριν από λίγο καιρό, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και φυσικά μία από τις ερωτήσεις που του τέθηκαν ήταν για τη Δέσποινα Βανδή. Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρθηκε στην «αγάπη» που παίρνει από τη γνωστή ερμηνεύτρια και κριτή του J2US, τους δημοσιογράφους που «γίνονται χυδαίοι», ενώ σημείωσε ότι δεν νιώθει περιορισμένος όταν βγαίνει έξω με τη σύντροφό του.

Αρχικά, σχετικά με τους δημοσιογράφους που τους ακολουθούν, δήλωσε: «Κάποιες στιγμές μπορεί να με εκνευρίσει όταν γίνεται εμμονικό από κάποιους ανθρώπους ή όταν γίνεται χυδαίο από κάποιους δημοσιογράφους. Απογοητεύεσαι από ανθρώπους που κλέβουν την ιδιωτική σου ζωή για να την πουλήσουν για 100 ευρώ. Άνθρωποι που κάθεσαι μαζί σε ένα τραπέζι. Κάποιοι δημοσιογράφοι το παρουσιάζουν οκ, κάποιοι όμως το κάνουν χυδαία οπότε δεν μπορείς να μην εκνευρίζεσαι. Θα περάσει. Περνάει. Έτσι ελπίζω». Ενώ, για το εάν αποζητά την αγάπη πρόσθεσε: «Ζητάω την αγάπη από τους ανθρώπους που είναι γύρω μου και τους ανθρώπους που αγαπάω. Ζω μέσα στην αγάπη. Δεν γίνεται αλλιώς. Έχω αγάπη τώρα».

Βασίλης Μπισμπίκηςφιλίειδήσεις τώραΔέσποινα Βανδή