Lifestyle|22.03.2022 10:09

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Χωρίς τη μάσκα είναι υπέροχη και όμορφη»

Newsroom

«Μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή», με κάποια πολύ ωραία λόγια για την η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της ΕΡΤ «Στούντιο 4» μια γυναίκα που ξέρει τι εστί αληθινή ομορφιά. Ο λόγος για την Ολυμπία Κραγασάκη η οποία, μεταξύ άλλων, είναι γνωστή για τα υπέροχα πορτρέτα που χαρίζει (και) σε διάσημους ανθρώπους.

Η κορυφαία φωτογράφος, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και περιέγραψε ιστορίες που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στο κλικ της. Ανάμεσα σε διασημότητες όπως Στέφανο Τσιτσιπά και Τόλη Βοσκόπουλο, ξεχωριστή θέση στην κουβέντα είχε η 36χρονη γυναίκα που είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά πριν περίπου δύο χρόνια, όταν και δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα. Μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ. Είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να τη λυπηθείς. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς τη μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα. Τα μάτια είναι τί σου βγάζουν», είπε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα φωτογράφος.

Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες που φέρουν το κλικ της Ολυμπίας Κραγασάκη 

 

 

 

 

 

 

 

Πριν από λίγες ημέρες, η καλή φίλη της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Αννίτα Ναθαναήλ, μίλησε στην κάμερα εκπομπής, αποκαλύπτοντας πως το πιο πρόσφατο χειρουργείο της νεαρής γυναίκας δεν πήγε καλά. 

«Δεν πήγε καλά το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας. Δυστυχώς και στην ιατρική γίνονται λάθη, δεν μπορούν σε περιπτώσεις όπως της Ιωάννας, να πάνε όλα καλά. Η Ιωάννα είναι μάχιμη και θα το ξεπεράσει και αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

φωτογράφοςμάσκαφωτογραφίεςειδήσεις τώραΙωάννα Παλιοσπύρου