Lifestyle|23.03.2022 08:10

Κρυσταλλία Ρήγα: «Δεν ήμουν η όμορφη του σχολείου, ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη, ούτε ήμουν»

Newsroom

Καλεσμένη στο τηλεοπτικό σπίτι του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 21 Μαρτίου η Κρυσταλλία Ρήγα. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ζωής της. Όταν η κουβέντα πήγε σε ακόμα πιο προσωπικό επίπεδο στο «The 2Night Show», η Κρυσταλλία μίλησε για τα μαθητικά της χρόνια ως «αγοροκόριτσο», αποκάλυψε γιατί νιώθει άβολα στις συνεντεύξεις ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της ο μονάκριβος γιος της, Νικηφόρος.

«Δεν ήμουν η όμορφη του σχολείου, ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη, ούτε ήμουν. Όταν μιλάω, είμαι λίγο αθυρόστομη. Με λες και νταλικέρη. Ερχόντουσαν αγόρια αλλά εντάξει. Ήμουν ένα κορίτσι μέταλ με γκέτες», αποκάλυψε αναφορικά για την εφηβεία της. Στη συνέχεια, με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε: «Όταν με βάζουν στην άκρη και με ρωτάνε κάτι, είμαι σαν το ελάφι που το χτυπάει προβολέας. Μπορεί να το έχω από το σχολείο, θα το λύσω με τον ψυχολόγο μου».

Η ίδια, πριν ενάμιση χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά. Μιλώντας για το μωρό της σημείωσε ότι είναι πολύ δύσκολο να δουλεύει και να το φροντίζει αλλά το προσπαθεί. «Ο γιος μου, ο Νικηφόρος είναι 14 μηνών. Θα ήθελα ιδανικά να κάνω τέσσερα παιδιά, αλλά τώρα που είδα πως είναι… το πάω πιο σιγά. Δεν έχουμε ουσιαστική βοήθεια, έχουμε μια κυρία που έρχεται για λίγες ώρες. Είναι πολύ απαιτητικό και να δουλεύεις και να έχεις και ένα πιτσιρίκι. Είναι εξαντλητικό, αλλά τον έχουμε και το ζούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθούν τα βίντεο

Γρηγόρης ΑρναούτογλουσυνέντευξηΚρυσταλλία ΡήγασχολείοThe tonight showειδήσεις τώρα