Lifestyle|24.03.2022 20:37

Κάτια Ζυγούλη: «Σε αυτό εδώ το σώμα, δε ζω μόνη μου. Ζω μαζί με άλλους»

Newsroom

Εδώ και περίπου τρία χρόνια, η Κάτια Ζυγούλη διατηρεί το δικό της κανάλι στο YouTube μέσα από το οποίο επικοινωνεί και αλληλεπιδρά με τον κοινό της με πάρα πολύ άμεσο τρόπο. Ένα κανάλι στο οποίο μοιράζεται αλήθειες μιλώντας πάντα ανοιχτά και σε ό, τι ερωτηθεί. Το γνωστό μοντέλο, σε νέο επεισόδιο στην πλατφόρμα, απάντησε σε ερωτήματα που αφορούσαν στο πόσο αυστηρή είναι με τον εαυτό της.

«Σε αυτό εδώ το σώμα, δε ζω μόνη μου. Ζω μαζί με άλλους. Μια εκ των οποίων, τη λέω δικαστίνα. Έχουμε πολύ μεγάλη κόντρα. Είναι μια φωνούλα που διαρκώς μου κουνάει το δάχτυλο» ανέφερε η μαμά τεσσάρων παιδιών προσθέτοντας, «Όλοι αλλάζουμε για να αρέσουμε. Θέλουμε να είμαστε αποδεκτοί. Κάνουμε τα πικρά γλυκά. Και που καταλήγουμε; Στο τέλος αυτό που καταφέρνουμε είναι να μην αρέσουμε σε εμάς», είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: 

Τι έλεγε σε παλαιότερο βίντεο στο κανάλι της 

Με ειλικρίνεια για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά, είχε μιλήσει πριν από δύο χρόνια η Κάτια Ζυγούλη μέσα από το κανάλι που διατηρεί στο YouΤube. Το γνωστό μοντέλο, απάντησε στο πώς κατάλαβε ότι ο τραγουδιστής είναι ο «άντρας της ζωής της», αλλά και στο αν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του.

Στην πρώτη ερώτηση, η Κάτια απάντησε: «Τον πρώτο καιρό απλά ήμουν τυφλή από έρωτα.Στην πορεία, μπήκε λίγο και η λογική. Τα χρόνια πέρασαν. Κατάλαβα και το είχα νιώσει πολλές στιγμές (σ.σ. ότι είναι ο άνθρωπός μου), αλλά η μεγάλη απόφαση ήρθε όταν είπα ότι αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπάω παρά τις δυσκολίες -γιατί όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας, μην κοροϊδευόμαστε!».

Κάτια Ζυγούληyoutubeσυνέντευξηειδήσεις τώρακανάλι