Lifestyle|29.03.2022 15:00

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Μου έλεγαν να μην πω για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ γιατί θα καταστραφώ»

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» στην ΕΡΤ βρέθηκε την Τρίτη 29 Μαρτίου ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο γνωστός σεφ, μίλησε (ξανά) ανοιχτά για πράγματα και καταστάσεις που δύσκολα μιλάει για αυτά κάποιος δημοσίως.

Γνωστός για την ειλικρίνεια και την αμεσότητά του, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για το περιστατικό που ένας Γάλλος σεφ τον χτύπησε μέσα στην κουζίνα. Όπως είπε ο ίδιος: «Με έχουν δείρει σε κουζίνα και είχα πει σε ευχαριστώ σεφ, δεν θα το ξανακάνω. Έχω φάει ξύλο γιατί έκανα τεράστιο λάθος, το οποίος στοίχισε στον σεφ και στην επιχείρηση. Αυτό συνέβη στο εξωτερικό από έναν Γάλλο σεφ. Τότε έσκυβες το κεφάλι και συνέχιζες, ήταν μέρος της ζωής μας».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως κάποτε δούλευε ως σερβιτόρος στο Λος Άντζελες και είχε κυνηγήσει έναν πελάτη του μαγαζιού για να τον δείρει. Να πώς έγινε το σκηνικό: «Τον κυνήγησα στο πάρκινγκ να τον δείρω γιατί δεν μου άφησε καλό φιλοδώρημα. Δεν τον έδειρα γιατί με σταματήσανε, αλλά θα τον έδερνα. Το αφεντικό με κράτησε στο μαγαζί, αλλά με έβαλε στην κουζίνα να πλένω ταψιά».

Στις αποκαλύψεις που έκανε δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και σε δύσκολα πράγματα που μέσα από τα οποία βγήκε δυνατότερος. Και κάπου εδώ ο λόγος πάει σε εκείνον: «Μου έλεγαν να μην πω για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ γιατί θα καταστραφώ».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο 

Δημήτρης ΣκαρμούτσοςναρκωτικάσυνέντευξηΕΡΤΚυψέληειδήσεις τώρααλκοόλ