Lifestyle|29.03.2022 20:23

Βασίλης Μπισμπίκης: Η αμηχανία του όταν ρωτήθηκε για τη Δέσποινα Βανδή

Newsroom

Στη συνέντευξη Τύπου για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ίδιος, όπως είναι γνωστό, θα πρωταγωνιστεί ως Κρέοντας στην παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Cezaris Grauzinis η οποία και θα παρουσιαστεί στην Επίδαυρο στις 5 και 6 Αυγούστου.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε ο γνωστός ηθοποιός από τους δημοσιογράφους, ήταν τόσο για τα προγράμματα της τηλεόρασης όσο και για τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή. «Πάντα με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Όταν γίνεται με σωστές συνθήκες η τηλεόραση, πάντα με ενδιαφέρουν οι προτάσεις που γίνονται από εκεί. Τα σήριαλ πηγαίνουν καλύτερα, ειδικά μετά την επιτυχία που έκαναν οι Άγριες Μέλισσες, φαίνεται τώρα υπάρχει μία άνοδος στην μυθοπλασία».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το αν παρακολουθεί το project που παρουσιάζει η τραγουδίστρια, το «Chart Show», εκείνος απάντησε καταφατικά, ωστόσο, στη συνέχεια η αμηχανία ήταν ξεκάθαρη: «Οι ερωτήσεις που μου κάνετε δεν είναι θέμα συνήθειας, είναι θέμα ευγένειας μάλλον».

Ακολουθεί το βίντεο

Μία το ίδιο άβολη στιγμή συνέβη και πριν από λίγες ημέρες με πρωταγωνίστρια, αυτή τη φορά, τη Δέσποινα Βανδή

Ειδικότερα, στο επεισόδιο «Chart Show» του Σαββάτου 26 Μαρτίου, η κάμερα του «Happy Day», βρέθηκε στο backstage των γυρισμάτων και μίλησε με την παρουσιάστρια του show η οποία, μεταξύ άλλων, απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στην ερώτηση του δημοσιογράφου της εκπομπής, σχετικά με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Ο αγαπημένος σας σάς έχει στηρίξει;» , ρώτησε ο δημοσιογράφος την τραγουδίστρια με την ίδια να τού απαντάει γελώντας: «Γιατί κοκκίνισες; Με το που με ρωτάς κοκκινίζεις. Δείξε σε παρακαλώ, έχει γίνει σαν παντζάρι. Γιατί με ρωτάς; Ναι!».

Δέσποινα Βανδήειδήσεις τώραΒασίλης Μπισμπίκηςσχέση