Lifestyle|30.03.2022 09:45

Άλεκ και Χιλάρια Μπάλντουιν: 7ο παιδί για το ζευγάρι λίγους μήνες μετά την τραγωδία του «Rust»

Newsroom

Μετά την επιστροφή του Άλεκ Μπάλντουιν με δύο ταινίες έπειτα από το τραγικό συμβάν του «Rust» και τον θανάσιμο τραυματισμό της Χαλίνα Χάτσινς (Halyna Hutchins), μία είδηση γεμάτη αισιοδοξία μοιράστηκε η σύζυγος του 63χρονου, Χιλάρια Μπάλντουιν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, η 38χρονη ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο 7ο παιδί τους με ένα τρυφερό βίντεο στο οποίο απεικονίζεται όλη η οικογένεια. Στη τρυφερή λεζάντα έγραψε το εξής:

«Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε μια τεράστια έκπληξη: άλλο ένα Baldwinito έρχεται αυτό το φθινόπωρο. Ήμασταν πάρα πολύ σίγουροι ότι η οικογένειά μας ήταν πλήρης και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτήν την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας τη στιγμή που το είπαμε στα παιδιά  -όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ ενθουσιασμένα. Το νέο μας μωρό είναι ένα πολύ φωτεινό σημείο στη ζωή μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε τέτοιες αβέβαιες στιγμές. Μου λείψατε στο διάλειμμά μου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…Επέστρεψα και ανυπομονώ να συνεχίσω μαζί σας αυτό το ταξίδι που ονομάζουμε "ζωή". Την αγάπη μας για εσάς και τους αγαπημένους σας».

Ακολουθεί η ανάρτηση 

 

Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός, έχει άλλη μία κόρη, την 26χρονη Άιρλαντ Μπάλντουιν (Ireland Baldwin), την οποία έχει αποκτήσει από τη θυελλώδη σχέση του με την ηθοποιό και μοντέλο, Κιμ Μπάσιντζερ (Kim Basinger).

Η είδηση πριν από λίγες ώρες πως ο Άλεκ Μπάλντουιν επιστρέφει στην υποκριτική με δύο ιταλικές χριστουγεννιάτικες ταινίες μετά την τραγωδία του «Rust»

Ο Άλεκ Μπάλντουιν (Alec Baldwin) θα επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά τον θανατηφόρο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς (Halyna Hutchins) σε δύο ιταλικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Άλεκ και ο αδερφός του Γουίλιαμ Μπάλντουιν θα βρεθούν στην Ιταλία για να γυρίσουν τις ταινίες «Kid Santa» και «Billie's Magic World», δύο οικογενειακές κωμωδίες που συνδυάζουν ζωντανή δράση και κινούμενα σχέδια. Τα γυρίσματα των έργων έχουν ήδη ξεκινήσει στη Ρώμη.

Οι δύο ταινίες ενώνουν ξανά τον Μπάλντουιν με τον σκηνοθέτη, Φραντσέσκο Τσινκουεμάνι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Andron» του 2015. Στις 21 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» του Τζόελ Σούζα στη Σάντα Φε, ο Άλεκ Μπάλντουιν, πρωταγωνιστής και παραγωγός του φιλμ, κατά τη διάρκεια πρόβας πυροβόλησε προς την κάμερα, όπως υποδείκνυε η σκηνή του.

Το πιστόλι περιείχε κανονικές σφαίρες από τις οποίες σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς και τραυματίστηκε ο σκηνοθέτης. Το γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε δεν έχει απαγγείλει ακόμη σε κανέναν κατηγορίες για τον θάνατο της Χάτσινς, με την έρευνα να συνεχίζεται.

εγκυμοσύνηπαιδίσύζυγοςειδήσεις τώραΑλεκ Μπάλντουιν