Lifestyle|01.04.2022 09:22

Raven Alexis: Πέθανε από σηπτικό σοκ η 35χρονη πορνοστάρ

Newsroom

Η βραβευμένη πορνοστάρ, Ρέιβεν Αλέξις (Raven Alexis), άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 35 ετών την περασμένη Τετάρτη (23/3) έπειτα από επιπλοκές, εν μέσω μάχης με τη νόσο του Crohn. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σύζυγό της με σχετικές αναρτήσεις που έκανε στα social media και ειδικότερα με post που αναρτήθηκαν σε Facebook και Instagram. Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, σημείωσε πως νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας από τις 20 Μαρτίου όπου και κατέληξε τρεις μέρες αργότερα. 

 

«Ήταν όλος ο κόσμος για μένα, η αγάπη της ζωής μου».

«Θέλω όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκεί έξω να ξέρουν ότι σας αγαπούσε όλους, νοιαζόταν για εσάς και είμαι ευλογημένος που την είχα στη ζωή μου και ήταν μέρος της. Ήταν για μένα όλος μου ο κόσμος, η αγάπη της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της Raven Alexis σε βίντεο που δημοσίευσε.

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης Alexis ανακοίνωσε ότι η πορνοστάρ πέθανε από επιπλοκές τη νόσου του Crohn, μια φλεγμονώδη κατάσταση που επηρεάζει το πεπτικό σύστημα. Πιο συγκεκριμένα, κατέληξε έπειτα από σηπτικό σοκ ενώ το σώμα της προσπαθούσε να καταπολεμήσει μια λοίμωξη.

Η Alexis έκανε είσοδο στη βιομηχανία πορνό ως «μοντέλο ενηλίκων του Διαδικτύου», ενώ στη συνέχεια δημιούργησε τους ιστότοπους επί πληρωμή για ενήλικες RavenAlexis.com και RavensPlayhouse.com.

Μετά τις ανεξάρτητες παραγωγές, το 2009 υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία Digital Playhouse και δύο χρόνια μετά έλαβε το βραβείο «Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Ηθοποιού σε ταινίες πορνό» στην τελετή απονομής των βραβείων AVN. Μετά την αποχώρησή του από την εταιρεία, η σταρ ερωτικών ταινιών πρωταγωνίστησε σε μια σειρά επιτυχημένων φωτογραφιών πορνό.

Η Alexis κατέκτησε πολλές διακρίσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας της, όπως τα βραβεία για την «Καλύτερη Ομαδική Σκηνή για Κορίτσια» όσο και για το«Βραβείο Θαυμαστών για την Πιο Άγρια Σκηνή Σεξ» το 2011 για λογαριασμό του «Body Heat».

Θυμίζουμε, ότι πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε δολοφονημένη και τεμαχισμένη η 26χρονη Ιταλίδα πορνοστάρ Charlotte Angie, με βασικό κατηγορούμενο τον γείτονα της.

Ρέιβεν Αλέξιςειδήσεις τώραπορνοστάρνόσος του Crohnθάνατοςσηπτικό σοκ