Lifestyle|02.04.2022 09:00

Κλέλια Ρένεση για την υπόθεση της Πάτρας: «Δεν το χωράει ούτε ο νους»

Newsroom

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική κοινωνία με την υπόθεση της Πάτρας εδώ και δύο μήνες, ενώ από τη στιγμή της σύλληψης της μητέρας των τριών παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου, κυριαρχούν έξι μόλις λέξεις που περιέχουν όλα τα συναισθήματα: «δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους».

Εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι χρήστες που παίρνουν θέση στα social media για αυτή την πολύκροτη υπόθεση, ανάμεσά τους και προβεβλημένα άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Σε νέα εύστοχη ανάρτησή της, η Κλέλια Ρένεση βρήκε τις λέξεις να τοποθετηθεί για την υπόθεση που έχει ταράξει το πανελλήνιο. 

«Δεν το χωράει ούτε ο νους, ούτε η καρδιά, ούτε ο πιο ανήσυχος νευρώνας που δεν κοιμάται αν δεν κατανοήσει τα πάντα τέτοια ύβρις απέναντι στην ίδια τη ζωή, στο νόημα της ύπαρξης.. Τέτοια φρίκη δεν είναι χρήσιμη ούτε για αφύπνιση, ούτε για συναγερμό, ούτε για συμμόρφωση. Είναι μόνο για ουρλιαχτό. Αυτός ο εφιάλτης είναι από άλλο κόσμο καρδιά μου.. δεν είναι από τον δικό μας. Κοιμήσου.

Υγ. Οι φωτογραφίες των παιδιών στα σόσιαλ δεν βοηθούν. Ας τα αφήσουμε να πετάξουν μακριά. Έτσι κ αλλιώς έχουν εγκαταλείψει τις μορφές τους για πάντα», έγραψε εύστοχα η ταλαντούχα ηθοποιός. 

Ακολουθεί το post 

Ελένη Πετρουλάκη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πώς μπόρεσες;»

Η Ελένη Πετρουλάκη, δεν έκρυψε την αγανάκτησή της μέσα από story που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Η γνωστή γυμνάστρια, και μητέρα τεσσάρων παιδιών, είχε μιλήσει κατά το παρελθόν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να γίνει μητέρα. Έτσι, ξέσπασε (και) για μια μεγάλη μερίδα γυναικών που παλεύουν να γίνουν μητέρες.

«Άλλες γυναίκες υποφέρουν για να κάνουν δικά τους παιδιά… Προσπάθειες χρόνων, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. ΕΣΥ ήσουν από τις τυχερές που στα έδωσε απλόχερα ο Θεός και τα σκότωσες με τα ίδια σου τα χέρια. Αδιανόητο. Πώς μπόρεσες; Πώς; Με ποια λογική; Με ποιο συναίσθημα; Με τι ψυχή; Με ποια καρδιά; Τα ίδια τα παιδιά σου; Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η Τζωρτζίνα μίλησε από τον τάφο. Μίλησε το σώμα, μίλησε η ψυχή της. Με παιδί μίλησε με κάθε δυνατότητα που είχε. Στη μνήμη της Τζωρτζίνας και των άλλων κοριτσιών», έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη.

Ρούλα Πισπιρίγκουειδήσεις τώραανάρτησηΚλέλια ΡένεσηFacebook