Lifestyle|08.04.2022 10:30

Γιώργος Θεοφάνους: «Είχαν πει ότι η Βίλλυ δε θα έκανε παιδιά - Τελικά έκανε τρία»

Newsroom

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» η οποία θα προβληθεί το Σάββατο (9/4) παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, άνοιξε την καρδιά του στη Ζωή Κρονάκη και μίλησε τόσο για τα παιδιά του όσο και για τη σύζυγό του, Βίλλυ. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο της όμορφης κουβέντας, αναφέρθηκε και στη Μαρινέλλα αποκαλώντας τη «μαμά».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η σύζυγός του Βίλλυ, με την οποία απέκτησε τελικά τρία παιδιά:

«Εγώ πάντα ήθελα να κάνω τέσσερα παιδιά. Πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν σου κρύβω ότι μετά το διαζύγιό μου με την Ευρυδίκη, που έχουμε ένα γιο, που είναι 25 τώρα, το άγχος μου ήταν αυτό, ποια θα βρω που κάνουμε τρία παιδιά μαζί και να είναι της ζωής μου το άλλο μισό. Και βρήκα μια Θεσσαλονικιά. Η Βίλλυ είχε πολλά προβλήματα και της είχαν πει ότι δεν θα κάνει παιδιά. Τελικά έκανε τρία», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Για τη σχέση του με τη Μαρινέλλα:

«Τη Μαρινέλλα την έχω αποθηκευμένη στο κινητό μου στο Μ, από το μαμά. Εγώ και η Βίλλυ την έχουμε σαν μαμά».

Ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή η οποία θα προβληθεί το Σάββατο 9 Απριλίου

Γιώργος Θεοφάνους: Το διαζύγιο με την Ευρυδίκη και Βίλλυ Θεοφάνους 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» βρέθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους, τον Ιανουάριο του 2022 ο οποίος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο, τον γάμο του με την Ευρυδίκη και τις σπουδές στο εξωτερικό, πριν αποφασίσει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και την Αθήνα. «Με την Ευρυδίκη ήρθαμε μαζί στην Ελλάδα από την Αμερική. Κάναμε σχέση από τα 19 μας, όπου και βρεθήκαμε στην Αμερική μαζί. Στην ουσία, μας ανάγκασαν να παντρευτούμε, δεν το σκεφτόμασταν εμείς, ήταν αλλιώς τότε και η κοινωνία. Ήταν ο παιδικός μου έρωτας η Ευρυδίκη, η οποία και ξεκίνησε με τα δικά μου τραγούδια» ανέφερε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε όλα όσα του συνέβησαν το διάστημα που έμεινε μόνος του, μετά το διαζύγιο του, με την Ευρυδίκη και πριν γνωρίσει την σύζυγό του Βίλλυ. «Μετά τον χωρισμό μου, το άγχος μου ήταν τώρα πού θα βρω μια γυναίκα να κάνω άλλα τρία παιδιά» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι στόχος του ήταν πάντα να κάνει τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Παράλληλα, ανέφερε πως είχαν κόντρα με την Ευρυδίκη για τα τραγούδια που έδινε σε άλλους τραγουδιστές και ήθελε να τα πει εκείνη. «Το "Δεν έχει σύνορα η καρδιά σου" μου έλεγε: "γιατί να μην το πω εγώ;". Τα τραγούδια έχουν τον δρόμο τους, θα πάνε εκεί που πρέπει να πάνε. Με την Ευρυδίκη κάναμε 10 δίσκους μαζί».

Για τη γνωριμία και τον έρωτα με την τωρινή σύζυγό του, Βίλλυ, είπε: «Τη γνώρισα στη Θεσσαλονίκη και χάρηκα πολύ που δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι και τον χώρο μας. Δεν το ήθελα γιατί ίσως το έζησα υπερβολικά με την Ευρυδίκη, φτάνει. Με τη Βίλλυ από την τρίτη μέρα μετακομίσαμε μαζί. Από τότε είμαστε μαζί για 20 χρόνια», ενώ ανέφερε για πρώτη φορά τον τρόπο με τον οποίο περίμενε τον μεγάλο έρωτα. «Δε μου την έπεφταν γυναίκες τραγουδίστριες ούτε εγώ φλέρταρα καμία κοπέλα. Δύο γυναίκες ερωτεύτηκα, αυτές παντρεύτηκα και τέλος. Την Ευρυδίκη και τη Βίλλυ. Δεν είχα έρωτες στο ενδιάμεσο. Περίμενα να έρθει το άλλο μου μισό. Έπινα καφέ με δύο φλιτζάνια, έτρωγα με δύο πιάτα, με δύο πιρούνια. Έλεγα εσύ είσαι εκεί κι εγώ είμαι εδώ. Έβαζα και σε εκείνη καφέ, αφού κάπου ήταν».

Γιώργος Θεοφάνουςσύζυγοςπρόβλημα υγείαςπαιδιάειδήσεις τώρα