Lifestyle|11.04.2022 10:45

Brooklyn Beckham - Nicola Pelz: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους - Το Valentino Haute Couture νυφικό «μαγνήτισε» τα βλέμματα

Newsroom

Ο γάμος του Μπρούκλιν Μπέκαμ (Brooklyn Beckham) και της Νίκολα Πελτζ (Nicola Peltz) είχε όλα τα συστατικά που συνθέτουν ένα σύγχρονο παραμύθι: Ο γοητευτικός πρωτότοκος γιος μιας από τις πιο διάσημες -και στιλάτες- οικογένειες της Βρετανίας, παντρεύεται την καλλονή γόνο ενός δισεκατομμυριούχου, η τοποθεσία είναι μαγική, οι εμφανίσεις είναι από πασίγνωστους οίκους ενώ οι φωτογραφίες κοσμούν σελίδες της «Vogue».

Το Σάββατο (9/4), μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης, η Νίκολα Πελτζ (Nicola Peltz) -κόρη του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Νέλσον Πελτζ (Nelson Peltz) και του μοντέλου Κλόντια Χέφνερ (Claudia Heffner)- και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ (Brooklyn Beckham) -γιος της ποπ σταρ που έγινε σχεδιάστρια Βικτόρια (Victoria) και του θρύλου του αγγλικού ποδοσφαίρου Ντέιβιντ (David)- αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης στο πολυτελές κτήμα της οικογένειας Πελτζ στο Palm Beach. Ο γάμος περιλάμβανε και μία παραδοσιακή εβραϊκή τελετή ενώ το ζευγάρι άρχισε να υποδέχεται τους καλεσμένους του από την Παρασκευή αφού, και οι δύο θέλησαν ο γάμος να είναι μία πολυήμερη γιορτή.

Για την περίσταση, η νύφη επέλεξε δημιουργία Valentino Haute Couture ενώ ο 23χρονος γαμπρός custom made Dior κοστούμι. Τα μαλλιά της 27χρονης ήταν εμπνευσμένα από το σούπερ μόντελ της δεκαετίας του '90, Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer), και την κάλυψη του γάμου ανέλαβε αποκλειστικά η «Vogue». Όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους στη DailyMail, αν και διαθέτουν και οι δύο τεράστιες περιουσίες, δεν ήθελαν να κάνουν υπερβολική «επίδειξη του πλούτου τους», την ημέρα του γάμου τους.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού - συμπεριλαμβανομένης, φυσικά, ολόκληρης της οικογένειας των Μπέκαμ και Πελτζ- ταξίδεψαν στη Φλόριντα για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο με εορτασμούς. Η Χάρπερ Μπέκαμ (Harper Beckham) ήταν παρανυφάκι στον γάμο του μεγάλου της αδερφού φορώντας λευκό φόρεμα.

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν η Σερίνα και ο Βίνους Γουίλιαμς, ο Μαρκ Άντονι, η Εύα Λονγκόρια, και η οικογένεια του διάσημου σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ. Το «παρών» στο κοσμικό γεγονός έδωσαν τα μέλη του συγκροτήματος «Spice Girls» και πρώην συνάδελφοι της Βικτόρια Μπέκαμ. Άλλοι καλεσμένοι που ξεχώρισαν ήταν οι φίλοι του ζευγαριού Τζίτζι Χαντίντ, Ζιζέλ Μπούντχεν και Τομ Μπρέιντι, Νικόλ Ρίτσι, Ρόκο Ρίτσι, Ελίζαμπεθ Χάρλει.

Ακολουθούν οι πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας 

 

 

 

 

 

Το μήνυμα της Βικτόρια Μπέκαμ

«Συγχαρητήρια «Mr & Mrs Beckham», καλωσήρθες στην οικογένεια».

 

Το μήνυμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ 

«Τα όμορφά μου αγόρια και ένας πολύ περήφανος μπαμπάς», έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο μήνυμά του και ευχήθηκε στον πρωτότοκο γιο του μια ζωή γεμάτη από ευτυχία. «Συγραρητήρια, σου ευχόμαστε κάθε ευτυχία, θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου. Σε αγαπάμε».

 


Η Πελτζ και ο Μπέκαμ συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2017,  άρχισαν να βγαίνουν δύο χρόνια αργότερα και αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του 2020.

γάμοςΝτέιβιντ ΜπέκαµΜπρούκλιν Μπέκαμνύφηειδήσεις τώραφωτογραφίεςΒικτόρια Μπέκαμνυφικό